20-50% RABATT!


OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

Pavlova uten sukker

Nyt klassikeren, Pavlova, uten sukkerkræsjet. Lær hvordan du skal lage en deilig pavlova uten sukker.

  • 4 eggehviter 140 gram
  • 3/4 kopp Lakanto Monkfruit Classic søtningsmiddel (blandet til pulver)
  • 1 ss maismel
  • 2 ts hvit eddik
  • 1 ts vaniljeessens
  • 1 kopp dobbel krem
  • 4 ss klassisk søtningsmiddel fra Lakanto Monkfruit
  • 8 jordbær
  • Appelsinskall

Slik gjør du

Trinn 1

Forvarm ovnen til 100 C med vifte.

Trinn 2

Visp eggehvitene til de får en luftig topp, tilsett deretter søtningsmiddel, maismel og vanilje.

Trinn 3

Fortsett å vispe til den er tykk og holder en stiv topp.

Trinn 4

Bruk en stekeplate med bakepapir, legg en bakeform på, og heller eller skje blandingen inn i formen.

Trinn 5

Sett deretter blandingen inn i ovnen og stek i ca. 45-55 minutter til den er fast på utsiden.

Trinn 6

Ta den ut fra ovnen og la den avkjøles.

Trinn 7

Pisk fløten og søtningsmiddelet sammen, og når pavlova har avkjølt, ha kremen over midten av pavlovaen og topp med frukt.

Relaterte artikler:

Vegansk pavlova

Ostekake uten sukker

Om forfatteren

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds
00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

20-50% RABATT!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

20-50% RABATT!

INNSPURT!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

20-50% RABATT!