ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Panna cotta med granateple er en enkel, men smakfull dessert, lagdelt med appelsininfundert panna cotta med en granateplejuice topping. Lær hvordan du enkelt lagger panna cotta med granateple.
Ingredienser
- 1/2 kopp (118 ml) fløte
- Saft og skall av 1 appelsin
- 1 ts granulert sukker
- 1/2 ts god vaniljeekstrakt
- 1 1/2 kopper (354 ml) helmelk
- 1 ss pulverisert gelatin
- 1 1/2 kopper (354 ml) granateplejuice
- 1 ss pulverisert gelatin
- 2 ts granulert sukker
- Frø av 1 granateple, til pynt
Relatert: Panna cotta med pasjonsfruktcoulis
Slik gjør du
- Tilsett fløte, appelsinjuice og skall på middels varme i en kjele. Tilsett sukkeret og la det småkoke. Tilsett vanilje og rør.
- Tilsett melken i en liten bolle og dryss på gelatinen. La det mykne i omtrent 5 minutter. Rør melken og gelatinen inn i kremen til den er oppløst.
- Fordele blandingen mellom glass, vippet i en tom eggekartong eller muffinsform. Avkjøle til stivnet i minst 2 timer, over natten er best.
- Tilsett i mellomtiden 1 ss gelatin til granateplejuice og la det oppløses i 5 minutter i et målebeger. Tilsett i en kjele med sukker og kok opp. La det avkjøles litt, hell tilbake i en målemugge og hell over den stivnede pannacottaen. Avkjøles til stivnet.
- Pynte med granateplefrø.
Salat med granateple og avokado
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |