Panna cotta med granateple

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Panna cotta med granateple er en enkel, men smakfull dessert, lagdelt med appelsininfundert panna cotta med en granateplejuice topping. Lær hvordan du enkelt lagger panna cotta med granateple.

Innhold i denne artikkelen

Ingredienser

  • 1/2 kopp (118 ml) fløte
  • Saft og skall av 1 appelsin
  • 1 ts granulert sukker
  • 1/2 ts god vaniljeekstrakt
  • 1 1/2 kopper (354 ml) helmelk
  • 1 ss pulverisert gelatin
  • 1 1/2 kopper (354 ml) granateplejuice
  • 1 ss pulverisert gelatin
  • 2 ts granulert sukker
  • Frø av 1 granateple, til pynt

Relatert: Panna cotta med pasjonsfruktcoulis

Slik gjør du

  1. Tilsett fløte, appelsinjuice og skall på middels varme i en kjele. Tilsett sukkeret og la det småkoke. Tilsett vanilje og rør.
  2. Tilsett melken i en liten bolle og dryss på gelatinen. La det mykne i omtrent 5 minutter. Rør melken og gelatinen inn i kremen til den er oppløst.
  3. Fordele blandingen mellom glass, vippet i en tom eggekartong eller muffinsform. Avkjøle til stivnet i minst 2 timer, over natten er best.
  4. Tilsett i mellomtiden 1 ss gelatin til granateplejuice og la det oppløses i 5 minutter i et målebeger. Tilsett i en kjele med sukker og kok opp. La det avkjøles litt, hell tilbake i en målemugge og hell over den stivnede pannacottaen. Avkjøles til stivnet.
  5. Pynte med granateplefrø.

Hvordan spise granateple

Salat med granateple og avokado

Referanser

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren