Paleo frokost

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Paleodietten fokuserer på ubehandlet mat og unngår meieriprodukter. Det betyr at paleo-frokostene dine kan ha mye fiber, med frø, nøtter og fersk frukt.

De kan også gi deg en morgendose protein via kjøtt og egg. Gå til disse paleo-frokostoppskriftene når du vil at ernæringspakkede paleo-måltider skal starte dagen.

Havregryn

Siden paleo-dietten ikke tillater korn, er det den eneste måten å lage en paleo-versjon av havregryn å kvitte seg med alt havre. Men ikke bekymre deg, det er ikke så umulig som det høres ut. Bruk kokosflak og kokosmel for å replikere den kornete havregrynstrukturen.

Brokkoli, sopp og eggmuffins

Du trenger ikke tradisjonelle muffinsingredienser for å lage noe som ser ut som en muffins. Lag egg- og grønnsaksbaserte muffins, bakt i en muffinsform. De vil være fullpakkede av proteiner; Ett egg gir omtrent ti prosent av det daglige proteinbehovet ditt.

Mandel- og blåbærmuffins

Det er en grunn til at blåbærmuffins er en slager. Disse deilige muffinsene er enkle å ha med når du er på farten, og perfekte med varm te. Friske bær holder formen bedre enn frosne.

Klassiske bananpannekaker

Ingen frokostmeny er komplett uten pannekaker, men den tradisjonelle varianten som ikke er Paleo, gir ikke mye ernæring. Bananpannekaker er både enkle å lage og pakket med alle næringsstoffene bananene gir, nemlig fiber, kalium og vitamin C og egg som gir en god mengde protein. Server med en paleo-vennlig frukt eller lønnesirup, som gir jern, magnesium og kalsium.

Bananbrød

En paleo- og glutenfri vennlig versjon av en klassisk komfortmat: bananbrød. Selv søtningsmiddelet i denne oppskriften gjør sitt for å skape en høy ernæringsprofil. En fjerdedel kopp lønnesirup har omtrent samme antall kalorier som hvitt sukker, men den inneholder viktige næringsstoffer som kalsium, jern og kalium.

Relaterte artikler:

Paleo kosthold

Paleo diett

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren