20-50% RABATT!


OKTOBER DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 10% RABATTKODE!

Pålegg med lite kalorier

Du kan fremdeles nyte en skive brød uten å ha på masse smør. Lær mer om hvilke pålegg med lite kalorier du kan ha på brødskiva.

Pålegg med lite kalorier

Du kan fremdeles nyte en skive toast uten å ha på masse smør. Prøv våre fem sunne pålegg til toast, crumpets eller scones, og nyt en velsmakende matbit uten å skade hjertet.

Avokado

Skivet avokado på brødskive. Dropp ost på ristet brød og bruk i stedet skiver eller moset avokado på toast eller vanlig brødskive. Denne raske snacksen er rik på umettet fett. Prøv et dryss med frø eller chiliflak for ekstra smak.

Most eller skivet banan

Banan på brødskiva. Hvis du elsker søtt pålegg, eller hvis du er veldig sulten, er most banan eller banan i skiver en deilig og mettende tilsetning på brødskiva. Dryss over litt kanel eller frø for ekstra smak.

Bær og gresk yoghurt

Yoghurt, bær og banan på brødskiva. Ha jordbær, bjørnebær eller blåbær og gresk yoghurt med lite fett på brødskiva.

Nøttesmør

Peanøttsmør på brødskiva. Nøttesmør, av mandel eller peanøtt, er et allsidig pålegg og er bra på egenhånd eller kombinert med frisk frukt. Sjekk ingrediensene og velg de som bare er laget av nøtter, uten tilsatt salt, sukker eller palmeolje. Hvis du har en foodprosessor, kan du blande dine favorittnøtter til en jevn blanding. Pynt med favorittfrukten din, eller med revet gulrot for å gjøre den enda mer velsmakende.

Bær med chiafrø

Enkelt å lage: Legg 20 gram chiafrø i fire ss vann, bland med 150 gram av dine favorittbær eller kirsebær, og bland godt. Ha blandingen i en krukke eller bolle, dekk til og sett i kjøleskap. Frøene gir protein uten tilsatt sukker som du vanligvis får i syltetøy.

Relaterte artikler:

Hva må man spise for å gå ned i vekt

Matvarer med umettet fett

Om forfatteren


INNSPURT!

Av Spurt

20-50% RABATT!

INNSPURT!

OKTOBER

DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 15% MED RABATTKODE

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!