Øvelser med strikk skulder

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Lær mer om hvordan du kan trene opp skuldre med strikk. Ha som mål å gjennomføre 2–3 sett med 8–25 repetisjoner per øvelse.

Over hodet press

Stå over midten av en strikk med føtter fra hverandre i skulderbredde. Ta tak i hvert håndtak, og plassere hendene på skuldernivå med håndflatene mot hverandre slik at tommelen berører skuldrene. Trykk rett opp, roter håndflatene fremover når du strekker armene helt ut.

Senk ryggen sakte. Gjenta for 8-10 repetisjoner.

Fremoverhev

For å jobbe med fronten av skuldrene, stå midt på båndet med føttene i skulderbredde fra hverandre og ta tak i håndtakene på sidene med håndflatene vendt inn. Deretter, uten å låse albuene, ta høyre arm rett ut foran deg til skulderhøyde.

Senk ryggen sakte ned. Hev taket i 8–12 repetisjoner før du bytter arm.

Sidehev

Trene skuldre med denne isolasjonsbevegelsen. Stå med føttene plassert over midten av en strikk, i skulderbredde avstand fra hverandre. Ta tak i hvert håndtak med armene ned på sidene og håndflatene vendt innover.

Bøy albuene dine lett, løft armene rett ut til sidene til skuldernivå. Senk ryggen sakte ned. Gå for 8-10 repetisjoner.

Stående roing

Stå oppreist d føttene plassert over midten av båndet eller strikken, i skulderbredde fra hverandre, ta tak i strikkhåndtakene med håndflatene vendt mot hverandre og plassere dem rett foran lårene.

Trekk strikken rett opp foran på kroppen til skuldernivå, og hold albuene bøyd og plassert i høy V. Senk ryggen ned til startposisjon. Fortsett å ro i 10–12 repetisjoner.

Øvelse for bakre del av skulder

Målrette hele skulderen med denne øvelsen . Sett deg på kanten av en stol eller benk, og plassere føttene over midten av strikken. Kryss strikken på knærne, ta tak i håndtakene med håndflatene vendt mot hverandre.

Bøy deg fremover i livet, med ryggen rett, og løft armene rett ut til sidene til strikken når skuldernivå. Nedre rygg til startposisjon. Utføre 10–12 repetisjoner.

Relaterte artikler:

Trening med strikk mage

Øvelser med strikk bein

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!