SKOBONANZA!

OPPTIL 40%

RABATT

ALT FRA FRITIDSSKO, LØPESKO, TIL FJELLSTØVLER


HØSTKUPP!

Nike Pegasus 35

Pegasus 35 er en treningssko du får mye for pengene. En av de store fordelene med denne løpeskoen, er at den kan passe for mange forskjellige løpere. Pegasus har alltid vært en av de mest populære løpeskoene til Nike.

Nike Pegasus 35 såle

Sålen er det som har fått den største oppdateringen på Pegasus 35. Kombinert med Air zoom, gir det skoen et mykere preg. Det nye mønsteret i sålen bidrar også til et bedre grep på underlaget du løper på. En annen fordel over et forandret såle er økt fleksibilitet gjør skoen mer behagelig å løpe med. Løpeskoen gir en følelse av fremdrift som gir en følelse av du ruller mot underlaget uansett hvordan foten lander.

Overdel på Pegasus 35

Det pustende materialet som er brukt i Pegasus 35, er mye likt som den foregående modellen. Overdelen vil være en fordel for løpere med brede føtter, men på samme tid også passende for løpere med smalere føtter. En annen synlig forandring på denne modellen er den høye hælkappen. En fordel med dette er mindre friksjon på akilles. Overdelen på denne løpeskoen holder foten godt på plass, selv når du løper raske intervaller på bane.

Konklusjon

Nike Pegasus 35 er en av løpeskoene i toppdivisjonen. Nike tar det beste fra tidligere versjoner av Pegasus som gir en behagelig følelse av en behagelig og rask løpesko. Du kjenner nesten ikke at du har på deg skoen.

Hva som er bra med løpeskoen:

  • Lettvekts løpesko
  • Flott design
  • Rask, men likevel fullt dempet løpesko
  • Større plass til tærne som gjør at skoen passer mange forskjellige typer føtter

Hva som kunne vært bedre:

  • Skummet i sålen takler ikke så bra varme
  • Midtsåle viser tegn på å være sammentrykt etter 100 km

Prisutvikling på Nike Pegasus 35 løpesko

Om forfatteren

Legg inn kommentar

HØSTKUPP!

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

ALT FRA FRITIDSSKO, LØPESKO TIL FJELLSTØVLER!