Niende etappe av Holmenkollstafetten – Holmendammen

0
234
Niende etappe av holmenkollstafetten


HØSTSALG!Lær mer om hvordan du kan trene når du skal løpe 9. etappe av Holmenkollstafetten, mellom Gressbanen og Holmendammen.

Beskrivelse av niende etappe av Holmenkollstafetten

Niende etappe av Holmenkollstafetten

Dette er en av de lettere etappene av Holmenkollstafetten. Etappen er bare 630 meter, og går slakt nedover hele veien ned til veksling ved Holmendammen.

Hvordan trene for 9. etappe av Holmenkollstafetten

For niende etappe av Holmenkollstafetten, er det hurtighet som gjelder For denne etappen bør du du trene sprintintervaller og kortintervall, med innslag av noe lenger intervalltrening. Trene sprintintervaller med en lengde på alt fra 40-200 meter. Disse intervallene kan bli løpt med tilnærmet maksimal hastighet, og lange pauser mellom hvert intervall. Sørg for å være skikkelig oppvarmet før du går i gang med denne type trening. Sprintintervallene kan bli løpt på bane, eller annet fast underlag i flate løyper. Sprintintervallene kan bidra til at du greier å ta ut det lille ekstra rett før veksling ved Holmendammen. Kortintervallene kan ha en lengde på alt fra 1-2 minutter, og bør i likhet med sprintintervall bli løpt med høy intensitet, men ikke høyere enn terskel. Trene på bane eller i flate løyper med fast underlag. For at du skal trene opp aerob kapasitet og utholdenhet, kan du også ha innslag av langintervaller, eksempelvis 800 og 1000 meter intervaller.

Relaterte artikler:

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

VIP20

VI HAR ALT DU

TRENGER TIL

HJEMMETRENINGEN!

20% MED

RABATTKODE:

VIP20


Åttende etappe av Holmenkollstafetten – Gressbanen

Trening for Holmenkollstafetten

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!