Ned i vekt med trening

Ned i vekt med trening. Lær mer om hvordan du kan gå ned i vekt uten slanking og opprettholde vekten du ønsker.

Trene seg ned i vekt

Mange har et ønske om gå ned i vekt, men sliter med det og greier bare å opprettholde vekten i kort tid. Å trene regelmessig, sammen med et sunt og balansert kosthold er kanskje den beste kuren du kan gjennomføre for å gå ned i vekt. Å trene seg ned i vekt kan være en effektiv måte å gå ned i vekt, og ved å trene regelmessig kan det bidra til at du opprettholder vekten du ønsker.

I denne artikkelen vil du lære om hvordan du kan gå ned i vekt med trening, og tips for hvordan du kan trene for å gå ned i vekt.

Relatert: Trening med egen kroppsvekt program

Trene regelmessig for å gå ned i vekt

Trener du lite eller ingen ting fra før av, er det ofte ikke mye som skal til for å gå ned i vekt. Det som er viktig er at du trener regelmessig for å gå ned i vekt. Å trene regelmessig betyr at du helst bør gjennomføre noe fysisk aktivitet hver dag. Det kan høres mye ut, men fysisk aktivitet kan være så mangt. Det trenger ikke bare være løping, men kan også være å gå turer, gå i trapper eller gjøre husarbeid. Tenk igjennom hva du kan gjøre for å trene regelmessig.

La trening bli en rutine

Er du ikke vant med å trene fra før, er det viktig at du etablerer gode rutiner for å trene. Det kan ta litt tid, men når du først har gode rutiner for å trene, vil mye gå av seg selv, og du vil bruke lite tid og energi for å i det hele tatt komme deg ut for å trene. Ha som mål å gjøre trening til en rutine, på lik linje med andre rutiner du har for å gjennomføre ting.

Relatert: 7 vaner alle løpere bør gjøre til en rutine

Få opp pulsen for å gå ned i vekt

For at du virkelig skal få opp forbrenningen av kalorier og fett, bør du gjennomføre en eller flere treningsøkter i løpet av en uke der du får opp pulsen. Det kan du få gjennom å løpe eller jogge, eller du kan gå raskt i krevende terreng eller gå opp og ned trapper. Når du gjennomfører treningsøkter med høyere intensitet, vil det gi høyere forbrenning, noe som kan bidra til at du kan gå raskere ned i vekt.

Trene løping for å gå ned i vekt

Løping er en av de mest effektive måtene du kan trene på for å gå ned i vekt. Ta alltid utgangspunkt i eget formnivå når du skal starte opp med løping, og ha en gradvis økning i treningsmengde og intensitet. Pass på at d har en hovedvekt av trening med lav intensitet, og sørg for å restituere godt mellom treningsøktene.

Tips for å gå ned vekt

Tenk trening i alt det du gjør i løpet av en dag. Trene regelmessig, gjerne hver dag hvis du har mulighet til det. Med noen enkle grep kan du bidra til at du går ned vekt. Bruk trappene eller gå til jobben der det er mulig. Prøv å ikke spise mer enn det du gjør i dag. Dersom du trener løping, kan du veksle mellom å trene med lav, moderat og hard intensitet. Løpetrening med lav intensitet kan bidra til å øke fettforbrenningen din, mens trening med moderat til hard intensitet vil øke forbrenningen av kalorier. Begge deler kan bidra til at du går ned i vekt. Gjennomføre kortintervall for å få opp pulsen. Dette er intervalltrening som er gjort unna på relativt kort tid, og kan passe for alle nivå.

Relaterte artikler:

Ned i vekt uten slanking

Hvordan løpe seg ned i vekt

Om forfatteren

Legg inn kommentar