Når trening blir en livsstil

Lær mer om når trening blir en livsstil, og hva og hvordan du kan trene for at trening skal bli en viktig del av livet ditt.

Trening som en del av din livsstil

Når du trener vil du sannsynligvis ikke gjøre det for at treningen skal bli en del av din livsstil. Likevel blir den det, og det er fordi du driver med noe som gir mening og noe du utvikler en lidenskap for. For at du skal utvikle en lidenskap for noe, må du like det du driver med. Slik er det også med trening. Du må finne du hva du liker best å trene, og hvordan du skal trene.

Hva du skal trene for å gjøre trening til en livsstil

Er du usikker på hva du skal trene? Ha et åpent sinn og ikke avskriv treningsformer du i utgangspunktet ikke synes noe om. Treningsformer du ikke kan fordra i dag, kan være trening du utvikler en lidenskap for senere, og som blir en del av din livsstil. Test ut flere former for trening, og på sikt vil du finne en treningsform som passer for deg. Velg gjerne måter å trene på som er utfordrende og krevende. Det kan gjøre treningen enda mer motiverende når du setter deg mål for hva du ønsker å oppnå.

Hvordan trene for at trening skal bli en livsstil

Når trening blir en livsstil for deg, er det noe du skal gjøre livet ut. Du må trene på en måte som gjør trening til noe lystbetont, noe du har en indre motivasjon for å gjøre. Du bør trene variert, både med tanke på hva du trener og med hvilken intensitet du trener. For at du skal ha en god formutvikling og redusere risikoen for skader, må du ha tilstrekkelig med restitusjon. Redusere treningsmengden eller ha en kortere pause i treningen når du er syk eller når motivasjonen ikke er på topp. Det vil gjøre det enklere å bygge opp igjen motivasjonen, og du kan starte på ny giv, topp motivert.

Når trening blir en livsstil

Du vet at trening er en livsstil for deg når du trener fordi du har lyst til det og har behov for å trene. Trening blir på mange måter like viktig som mat. Du må trene for å leve et optimalt og komplett liv.

Variere hvordan du trener og gjør løping til en livsstil

Komme i gang med trening

Om forfatteren

Legg inn kommentar