Müsli bar med sjokolade og mandel

0
491
Müsli bar med sjokolade og mandel
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

Disse energibarene passer veldig bra som snacks etter middag, eller som et mellommåltid før eller etter løpeturen.

Totaltid: 40 minutter
Gir 10 porsjoner

Ingredienser

2/3 kopp (165 ml) mandelmelk, usøtet
1/4 kopp (80 ml) agave nektar
1 medium (120 g) moden banan, moset
2-1 / 2 ss (25 g) chiafrø
1/2 ts (1 g) malt kanel
1-1 / 2 kopper (75 g) tørr Müsli
1/4 kopp (30 g) mandler, grovhakket
1/4 kopp (40 g) halvsøt, revet sjokolade (mørk)
Matoljespray

Slik gjør du

Forvarm ovnen til 160 grader. Rør sammen de 4 første ingrediensene i en stor bolle til de er godt blandet. Settes til side. Blande gjenværende tørre ingredienser i en egen bolle. Når de er jevnt blandet, tilsett de tørre ingrediensene gradvis den andre blandingen. Hvis blandingen ser for våt ut, må du gjerne ha i mer Müsli. Ideelt sett vil du bruke en stor langpanne for å lage energibarene. Sprøyt pannen med olje eller dekk med bakepapir. Press blandingen godt ned i pannen. Stekes i 20-25 minutter. Ta den ut av ovnen og la den avkjøles i pannen før du skjærer opp energibarer i passende størrelser. Serveres og oppbevares i en lufttett beholder. Eventuelt kan du pakke energibarene hver for seg og oppbevare dem i kjøleskapet i inntil en uke.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!


Næringsinnhold

130 kalorier – Fett – 4,7 g karbohydrater – 21,3 g protein – 2,1 g natrium – 37 mg.

Relaterte artikler:

Energibarer med tranebær og aprikos

Energibarer med jordbærfyll

Annonse fra X-LIFE