ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |Marius Bakken treningsprogram

100 dagers maratonplan av Marius Bakken er et maraton treningsprogram tilpasset både nybegynnere og erfarne løpere.

Marius Bakken treningsprogram

Treningsprogrammet er utarbeidet med utgangspunkt i et kenyansk/italiensk treningsregime, for smartere trening og raskere resultater. Treningsprogrammet er strukturert på en måte som gjør det enkelt for løpere på alle nivå å tilpasse treningen for best mulig resultat, uansett alder, kjønn, fart og formnivå.

Treningsprogrammet er delt inn i menyer, som gjør det enkelt og oversiktlig å finne frem til ønsket nivå på treningen. Alt er enkelt forklart av Marius Bakken.

The 100 day marathon plan av Marius Bakken

Hva du får gjennom treningsprogrammet

  • 15 videoer av Marius Bakken som loser deg steg for steg gjennom de forskjellige fasene i treningsprogrammet
  • I tillegg får du 10 videoer som dekker viktige ting som riktig løpeteknikk, velge riktig løpesko, styrketrening, riktig kosthold og hvordan du skal forebygge skader
  • Du får 8 forskjellige treningsprogram. En treningsprogram for nybegynnere, og treningsprogram der du kan trene deg opp til å løpe maraton på 2:45, 3:15, 3:30, 4:00, 4:30 og 5 timer.

Det spiller ingen rolle hvilket nivå du er på som løper, eller hvor raskt du løper nå. 100 dagers treningsprogram for maraton kan raskt og enkelt tilpasses dine behov og ferdigheter som løper.

Les mer om «The 100 day marathon plan» her, og få øyeblikkelig tilgang til treningsprogrammet etter kjøp >>

Om forfatteren

Legg inn kommentar