20-50% RABATT!


OKTOBER DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 10% RABATTKODE!

Løping etter blindtarmoperasjon

Blindtarmoperasjon er en prosedyre som utføres når blindtarmen er bentent. Etter operasjonen er det avgjørende at du hviler og avstår fra fysisk aktivitet i en periode.

Restitusjon etter blindtarmoperasjon

Restitusjonen tar vanligvis omtrent to uker, men du bør konsultere legen din før du gjenopptar trening for å sikre at du ikke utsetter deg selv for komplikasjoner. Trening etter blindtarmoperasjon vil også avhenge av om du har hatt kikkhullkirurgi eller et abdominal snitt på noen få centimeter.

Trening etter blindtarmoperasjon

Du bør hvile og ikke delta i anstrengende aktivitet i minst en eller to uker etter en blindtarmoperasjon. I løpet av denne tiden bør du ikke trene for mye. Du vil sannsynligvis også ha begrensninger med tanke på løfting. Husk at du også vil være sliten etter operasjonen, noe som kan vare i minst en uke. Ta korte turer flere ganger per dag som trening. Dette vil også bidra til å forebygge at blodpropp utvikler seg. Din spesifikke trening etter blindtarmoperasjon, vil være opp til legen din. Konsultere han eller henne før du begynner å trene. Husk at hvile lar vevet leges, og det å starte for tidlig kan sette helsen din i fare. Når du begynner å trene, må du sørge for å starte forsiktig, med aktiviteter med lav intensitet som å gå, og øke intensiteten gradvis.

Unngå disse komplikasjonene

Det kan oppstå infeksjoner etter operasjon, så husk å holde området rent og tørt. Bytt bandasje som anvist, og vask hendene på forhånd. Spør legen din om når det er trygt å dusje eller bade. Kontakt legen din umiddelbart hvis du opplever komplikasjoner. Disse kan omfatte feber og frysninger, hevelse, økende smerte og overdreven blødning på snittstedet, hoste, kortpustethet, smerter i brystet og økte magesmerter.

Relaterte artikler:

Endorfiner trening

Planke trening

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

OKTOBER

DEALS!

OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

*FÅ 15% MED RABATTKODE

20-50% RABATT!

20-50% RABATT!