Løpekalkulator for å beregne sluttid

0
2033
Løpekalkulator for å beregne sluttid
SX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!

Løpekalkulator for å beregne sluttid. Bruk RunCulator for å estimere din sluttid basert på gjennomsnittsfart og distanse du har løpt.

Milrab gir du alt du trenger av sportsklokker og utstyr for et aktivt liv!

Beregne sluttid på løpt distanse

Med RunCulator splittid kalkulator kan du raskt og enkelt beregne hvor lang tid du bruker på hvilken som helst distanse. Velg fanen ‘Sluttid kalkulator’ og legg inn ønsket gjennomsnittsfart i minutter og sekunder og distanse i meter for å beregne hvilken du kommer til å bruke eller har brukt på en bestemt distanse. Har du løpt 3000 med en gjennomsnittsfart på 3:14 per km, gir det en sluttid på 9 minutter og 42 sekunder.

I TOPPFORM MED GARMIN Instinct Solar

GARMIN Instinct Solar - Klokke - Flame red
Foto: Milrab.no

Denne robuste GPS-klokken har solcellelading – som gir en utrolig batteritid i smartklokke- og ekspedisjonsmodusene. Med døgnkontinuerlig helseovervåkning får du et bedre bilde av helsen din. I tillegg leveres klokken med preprogrammerte aktivitetsprofiler for løping, sykling, svømming og mye mer. Følg med på hvordan kroppen bruker energi ved å spore puls, stress og søvn, samt pulsoksymetri – samtidig som du alltid kan holde kontakten med andre via smartvarsler på håndleddet ditt. Flere globale navigasjonssatellittsystemer (GPS, GLONASS og Galileo) hjelper deg med å spore opplevelsene dine uansett hvor eventyrene tar deg hen.

LES MER OM GARMIN INSTINCT SOLAR HER >>

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

RunCulator

X-LIFE.NO gir deg alt du trenger av treningsutstyr!

Relaterte artikler:

RunCulator

Hva er VDOT?

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!