Løpekalkulator 5 km

L

Lær mer om hvordan du kan bruke SpurtCalc for å beregne tid og fart på 5 km, og hvordan du kan bruke kalkulatoren for å beregne splittid på distansen.

SpurtCalc fartskalkulator for 5 km

SpurtCalc gjør det enkelt for deg å beregne gjennomsnittsfart på 5 km, basert på tiden du bruker på distansen. Velg ‘Løpekalkulator’ og legg inn ‘5 km’, samt tiden du brukte på distansen, og kalkulatoren vil beregne din gjennomsnittshastighet på distansen.

For å beregne splittid på 5 km, velger du kalkulatoren ‘Kalkulator for å beregne splittid’. Legg inn 5 km distanse, tiden du brukte og lengde på splitt (eksempelvis 5 km, 23:40, med en splitt på 0,5). Deretter velger du om du vil ha lik splitt, negativ eller positiv splitt, 1-3 prosent. Lik splitt betyr at gjennomsnittstiden er lik for hver splitt. Negativ splitt betyr at du løpere raskere per splitt, og motsatt med positiv splitt.

Relaterte artikler:

SpurtCalc

SpurtRun

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg