Løpe til jobb

0
57
Løpe til jobb
Foto: Adobe Stock
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERNORGE!

400+ TILBUD!

Ingenting slår å løpe til jobb. Det er en fin måte å legge inn en betydelig mengde kilometer og bli i knallform. Lær mer om hva du bør tenke på når du skal løpe til jobb.

Å løpe til jobbe hjelper deg med å ordne tankene dine før du kommer på jobb. Det er også en mye billigere måte å komme dit på – du sparer penger og slipper å stresse med forsinkede og tog og busser. Når du er ved skrivebordet ditt, vil du føle deg våken, levende og klar til å ta fatt på det som dagen gir deg.

Forbered deg kvelden før

Vanligvis er den vanskeligste delen av en tidlig morgenløping å komme i gang. Det er mer sannsynlig at du kommer deg ut hvis du forbereder deg på det kvelden før. Noen sover i løpeklærne, men hvis det er for ekstremt for deg, legger du legger du klart treningstøy og pakker sekken kvelden før. Hvis du tar lunsj med til jobben, må du sørge for at den er godt pakket. Sett vekkerklokken på den andre siden av rommet for å gjøre slumreknappen mindre praktisk.

Planlegg ruten

Du vil ikke komme for sent på jobben fordi du ikke har planlagt hvor du skal løpe, så sørg for at du vet hvor du skal. Velg en rute som er godt opplyst, og ha som mål å unngå trafikkerte veier hvis mulig. Du bør også sørge for at du vet hvor nærmeste togstasjon eller bussholdeplass er langs ruten din i tilfelle uforutsette ting inntreffer. Ha en gjennomkjøring av ruten en helg, slik at du blir kjent med det uten tidspress, og vet hvor lang tid det tar deg.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Langt til jobben?

Hvis du bor langt unna jobben, la oss si 15 km eller mer, kan det være litt mer utfordrende å løpe til jobb, men ikke umulig. Prøv å ta offentlig transport en del av veien, og løp resten. Dette er også en god måte å komme i gang med løping hvis du er nybegynner, og du kan gradvis øke avstanden din ved å gå av ved stopp som ligger lenger unna jobben når formen blir bedre.

Løp med en lett ryggsekk

Når det gjelder hva du bærer på løpeturen, er det viktig å ha så lite som mulig. Du vil ikke ha med deg kontorklær og tunge toalettsaker, så sørg for å lagre alt du trenger for uken på jobben eller i et treningsstudio. Ikke glem håndkle, rent undertøy, sko og deodorant. Hvis mulig, vil du løpe med bare det viktigste – bankkort, adgangskort, telefon og nøkler.

Hold deg motivert

Det er viktig å holde seg motivert hvis du fortsetter å løpe til jobb. Om mulig kan du variere rutene du bruker når du løper til jobb. Variere også med hvor mange ganger i uka du løper til jobb. Har du noen du kan løpe sammen med? Det kan gjøre løping til jobb enda mer motiverende.

Relaterte artikler:

Trene før jobb

Lavkarbo lunsj på jobb

Annonse fra MILRAB

GRATIS BYTTE I 30 DAGER!