Limabønner kan være en god kilde til fiber, proteiner og kalium, noe som kan gi viktige næringsstoffer, vitaminer og mineraler før og etter trening.
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
Gir 4 porsjoner
Tidsbruk: 10 minutter
Disse lysegrønne bønnene er rike på fiber og kalium og gir 12 gram protein per kopp. Og ja, de smaker også godt – så lenge du tilbereder dem riktig. Her får de en smaksøkning fra fetaost, sitronskall og friske urter. Ferske limabønner er bare tilgjengelige noen uker om sommeren, men den frosne sorten er et raskt og praktisk valg året rundt.
Ingredienser
2 kopper frosne limabønner
1 paprika i terninger
1⁄3 kopp skiver sorte oliven
1 gram fetaost, smuldret
2 ss ekstra virgin olivenolje
1 ss sitronskall
2 ss hakket fersk persille
Salt og malt svart pepper
Slik gjør det
Kok lima-bønnene i mikrobølgeovnen i en stor mikrobølgeovn i henhold til pakningsanvisningene. Tilsett paprika, oliven, fetaost, olje, sitronskall og persille. Smak til med salt og svart pepper. Servere som tilbehør eller lett lunsj.
210 kalorier, 24 g karbohydrater, 6 g fiber, 8 g protein, 10 g totalt fett, 2 g mettet fett, 367 mg natrium.
Relaterte artikler: