Lekpreget styrketrening

Barn må være aktive for optimal helse, men mange fører en stillesittende livsstil på grunn av TV, datamaskiner, videospill og for lite kroppsøving i skolen.

Du kan bytte barnets TV-tid for morsomme 60 minutters fysisk aktivitet hver dag og bidra til å beskytte dem mot fedme hos barn, høyt blodtrykk, type 2-diabetes og høyt kolesterol, ifølge The American Heart Association. Trening for barn skal møte behovene til deres utviklingsstadium, bemerker American Council on Exercise. Ta alltid kontakt med barnets lege før du begynner på et nytt treningsprogram.

Hinderløype

Barn elsker moro, og hinderløype er en kreativ måte å få dem motivert til å bevege seg. Hinderløyper er enkle å sette opp hjemme, i parken, på lekeplassen eller på stranden, og du kan bruke en rekke ting som utstyr. Bli kreativ og bruk leker i skapet, kosedyr, fotballer, fotballer, hoppetau, suppebokser og gamle oppvaskkluter for å sette opp som hindringene. Gjør hvert hinder morsomt og utfordrende, og hold på i 15 til 30 minutter.

Styrketrening

Styrketrening med lette vekter og kroppsmotstandstrening er effektivt og trygt for nesten alle barn. Styrketrening fremmer sunn beinvekst, forbedrer selvtilliten og forbedrer muskelfitness og motorisk kondisjon. Utstyr som lette medisinballer eller lette manualer er enkelt og morsomt for barn å bruke. Når barn trener med vekter for styrketrening, er det viktig å sørge for at alle større muskelgrupper blir jobbet med i en balansert, helkroppstrening. Det anbefales å snakke med barnets lege før du begynner på et styrketreningsprogram og ha en sertifisert personlig trener til å hjelpe deg med å sette opp et tilpasset program.

Følg lederen

Følg lederen er en morsom måte å involvere hele familien i utholdenhetstrening og være et godt eksempel. Du kan gjøre denne treningen hvor som helst, inne, ute, hjemme, i en park eller på stranden, og det trengs ikke noe utstyr. Begynn med langsom bevegelse som å marsjere eller gå med aktive armer og hender i fem til åtte minutter. Deretter går du inn i den aktive fasen av raskere, større bevegelser, for eksempel spark, slag, hopp og sprint i 15 til 30 minutter. Følg opp dette med bevegelser som bruker kroppsmotstand, for eksempel froskehopp, burpees, push-ups og sit-ups i fem til ti minutter. Avslutt deretter med en avkjøling og tøying. La barna følge deg som leder for de fleste bevegelsene. Når barna lærer seg øvelsene, kan de være lederen.

Relaterte artikler:

Balanseøvelser for barn

Trening med barn

Om forfatteren