Lag herlige wraps med laks. Wraps med laks er enkelt å lage, og er et mye sunnere alternativ en tradisjonelle wraps.
Tidsbruk: 25 minutter
Serveringer: 4
Ingredienser
- 4 tortilla lefser
- 1 ss olivenolje
- ½ ts røkt paprika
- ¼ ts salt
- 4 laksefileter (4 oz hver)
- 4 oz kremost, myknet
- 2 ss majones
- 2 ss rødløk, finhakket
- 2 ss dill, ferskhakket
- 1 ss kapers
- 4 store romaine- eller isbergsalatblader
- 1 stor tomat, hakket
Slik gjør du
- Gjør klar en grill eller grillpanne med middels til høy varme.
- Blande olje, paprika og salt i en liten bolle. Gni inn laks med oljeblanding.
- Legg aluminiumsfolie over grillen og smør lett. Ha laksen over den varmeste delen av grillen, med skinnet ned. Grill i 15 minutter eller til laksen er ugjennomsiktig og deler seg lett med en gaffel. Overfør til en plate og fjern lakseskinn.
- I en stor bolle, blande kremost og majones. Ha i løk, dill og kapers.
- Legg tortillalefser på en ren arbeidsflate, spredt med kremostblanding, og etterlater en liten kant rundt hele lefsen. Dekke med salatblader, laksefilet og tomater. Brett i den ene enden og rull deretter for å lage wrap.
Relaterte artikler: