Lefseruller med laks

Lag herlige wraps med laks. Wraps med laks er enkelt å lage, og er et mye sunnere alternativ en tradisjonelle wraps.

Tidsbruk: 25 minutter
Serveringer: 4

Innhold i denne artikkelen

Ingredienser

  • 4 tortilla lefser
  • 1 ss olivenolje
  • ½ ts røkt paprika
  • ¼ ts salt
  • 4 laksefileter (4 oz hver)
  • 4 oz kremost, myknet
  • 2 ss majones
  • 2 ss rødløk, finhakket
  • 2 ss dill, ferskhakket
  • 1 ss kapers
  • 4 store romaine- eller isbergsalatblader
  • 1 stor tomat, hakket

Slik gjør du

  • Gjør klar en grill eller grillpanne med middels til høy varme.
  • Blande olje, paprika og salt i en liten bolle. Gni inn laks med oljeblanding.
  • Legg aluminiumsfolie over grillen og smør lett. Ha laksen over den varmeste delen av grillen, med skinnet ned. Grill i 15 minutter eller til laksen er ugjennomsiktig og deler seg lett med en gaffel. Overfør til en plate og fjern lakseskinn.
  • I en stor bolle, blande kremost og majones. Ha i løk, dill og kapers.
  • Legg tortillalefser på en ren arbeidsflate, spredt med kremostblanding, og etterlater en liten kant rundt hele lefsen. Dekke med salatblader, laksefilet og tomater. Brett i den ene enden og rull deretter for å lage wrap.

Relaterte artikler:

Fisk til middag hver dag

Laks næringsinnhold

Om forfatteren

Legg inn kommentar