Lavkarbo middag for hele familien

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Når er kylling pasta? Når det er delt i tynne i skiver og lagvis lagt som pasta inn i denne inspirerte lavkarbo lasagnen for hele familien.

Nudel lavkarbo lasagne

De nødvendige smakene av pølse, løk og marinara, stablet sammen med den cheesy blandingen av ricotta, mozzarella og parmesan, utgjør en lavkarbo middag for hele familien.

Ingredienser

  • 2 ss olivenolje
  • ½ gul løk, hakket
  • 2 hvitløksfedd, hakket
  • 350 gram fersk italiensk pølse
  • 350 gram lb kjøttdeig
  • 7 dl usøtet marinarasaus
  • 6 dl ricotta-ost
  • 1 egg
  • ½ ts havsalt
  • 250 gram skiver kyllingbryst
  • ¾ lb mozzarellaost, skivet
  • 1,5 dl parmesanost

Slik gjør du

  • Forvarm ovnen til 225 ° C.
  • Varm olivenoljen i en stekepanne, til middels varm. Tilsett løk og hvitløk, stek til de er litt møre og velduftende.
  • Tilsett pølse og kjøttdeig, stek til kjøttet til det er brunet. Rør inn marinarasaus, og la det småkoke over middels til lav varme.
  • Blande ricottaost med egg og salt i en miksebolle.
  • For å sette sammen, spre halvparten av kjøttsausen i bunnen av en 20 x 30 cm ildfast form. Fyll på med lag av kyllingbrystskiver, ricotta-blanding, mozzarella-osteskiver og parmesan.
  • Gjenta lagene til du har brukt opp alle ingrediensene, avslutt med et siste lag mozzarella og parmesanost.
  • Dekk til med folie. Spray folie med kokespray for å forhindre klistring, eller pass på at folien ikke berører osten. Stekes i 25 minutter. Fjern folie og stek ytterligere 25 minutter. La avkjøle i 15 minutter før servering.

Næringsinnhold

  • Netto karbohydrater: 6% (7 g)
  • Fiber: 1 g
  • Fett: 66% (30 g)
  • Protein: 27% (28 g)
  • kcal: 412

Relaterte artikler:

Kjapp lavkarbo middag

Lavkarbo middag med kjøttdeig

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren