Lær hvordan du skal lage lavkarbo kake med ostekrem som smaker like godt som vanlig ostekake!
ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |
For det meste ligner metoden veldig på når du lager vanlig ostekake, så resultatet smaker autentisk. Hvis du ønsker å få lavkarbo ostekaken til å smake som den ekte, vil du få det til ved å bruke samme metoder med noen av ingrediensene som de viktigste forskjellene.
Ingredienser
Kakebunn
- 50 gram smør
- 1 stort egg
- 1 dl sukrin
- 1/2 dl kremfløte
- 3/4 dl lettmelk
- 100 gram mandelmel
- 1 1/2 ts. bakepulver
Ostekrem
- 1 ts vaniljepulver
- 1/2 dl sukrin
- 1/2 boks med creme fraiche
- 200 gram Philadelphia ost
- Ostekake topping
- 1 dl ristede mandelflak
Slik gjør du
Varm stekeovnen til 180˚C. Smelt smøret i en liten kjele, og sett til side for avkjøling. Pisk sammen egget og sukrinen godt sammen, og bland deretter inn øvrige ingredienser til kaken. Visp godt sammen for å unngå klumper. Hell røren i en bakepanne som er dekket med bakepapir. Bunnen stekes i cirka 30 minutter. Bruk en pinne for å sjekke om kaken er ferdig. Pass på at du ikke steker bunnen for mye! La kaken stå til den blir kald. Gjør klar ostekremen ved at du visper sammen alle ingrediensene. Smør ostekremen jevnt utover kakebunnen. Strø mandelflak over til slutt. La kaken stå i kjøleskapet til kjøling før den serveres.
Næringsinnhold
- 325 kalorier
- 6 gram totalt karbohydrater
- 5 gram netto karbohydrater
- 2 gram sukker
wholesomeyum.com
Relaterte artikler: