Kyllinglår protein

0
317
Kyllinglår protein
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!

MASTERFIT TP 300

7999,-


Kylling er noe av det mest konsumerte kjøttet i verden. Det er spesielt populært blant kroppsbyggere fordi det er en god kilde til proteiner.

Mat med høyt protein kan hjelpe deg med å nå dine helse- og kondisjonsmål, for eksempel å bygge muskler, opprettholde muskler og miste fett. Imidlertid kommer kylling i forskjellige varianter, inkludert bryst, lår og vinger. Hver variant inneholder en annen mengde protein, fett og kalorier, så hver fungerer best for forskjellige formål.

Kyllinglår: 13,5 gram protein

Kyllinglår er en populært variant av kjøtt som er litt billigere enn kyllingbryst. En skinn- og, beinfritt, kokt kyllinglår (52 gram) inneholder 13,5 gram protein. Dette tilsvarer 26 gram protein per 100 gram. Kyllinglår har også 109 kalorier per lår, eller 209 kalorier per 100 gram. 53% av kaloriene kommer fra protein, mens 47% kommer fra fett.

Interessant nok har kyllinglår en litt mørkere farge enn kyllingbryst. Dette fordi beina på kyllingen er mer aktive og inneholder mer myoglobin. Dette molekylet hjelper til med å gi aktive muskler oksygen og gjør dem også rødere. Mange mener at kyllinglår har en mer saftig smak.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

SPAR

OPPTIL

40%


Relaterte artikler:

Kyllinglår kalorier

Kyllingsalat med erter fetaost og mint

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!