20-70% RABATT!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds


HØSTTURER!

SPAR OPPTIL 40% FØR DET ER FOR SENT

Kyllinglår protein

Kylling er noe av det mest konsumerte kjøttet i verden. Det er spesielt populært blant kroppsbyggere fordi det er en god kilde til proteiner.

Mat med høyt protein kan hjelpe deg med å nå dine helse- og kondisjonsmål, for eksempel å bygge muskler, opprettholde muskler og miste fett. Imidlertid kommer kylling i forskjellige varianter, inkludert bryst, lår og vinger. Hver variant inneholder en annen mengde protein, fett og kalorier, så hver fungerer best for forskjellige formål.

Kyllinglår: 13,5 gram protein

Kyllinglår er en populært variant av kjøtt som er litt billigere enn kyllingbryst. En skinn- og, beinfritt, kokt kyllinglår (52 gram) inneholder 13,5 gram protein. Dette tilsvarer 26 gram protein per 100 gram. Kyllinglår har også 109 kalorier per lår, eller 209 kalorier per 100 gram. 53% av kaloriene kommer fra protein, mens 47% kommer fra fett.

Interessant nok har kyllinglår en litt mørkere farge enn kyllingbryst. Dette fordi beina på kyllingen er mer aktive og inneholder mer myoglobin. Dette molekylet hjelper til med å gi aktive muskler oksygen og gjør dem også rødere. Mange mener at kyllinglår har en mer saftig smak.

Relaterte artikler:

Kyllinglår kalorier

Kyllingsalat med erter fetaost og mint

Om forfatteren

Legg inn kommentar

20-70% RABATT!

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

HØSTTURER!

SPAR OPPTIL 40%