Konvertere tid på distanse med SpurtConverter

Konvertere tid på distanse med SpurtConverter. Bruk SpurtConverter for å legge inn tid på en distanse du har løpt, og estimere hvilken tid det vil tilsvare på en annen distanse.

SpurtConverter for konvertere tid på distanse

SpurtConverter lar deg konvertere tiden på en distanse du har løpt til annen distanse basert på kjønn, og beregner med hvilken tid du ville brukt på den konverterte distansen. Du kan konvertere fra og til distanser som er på alt fra 100 meter til 10000 meter.

Hvis du er mann og løper 10000 meter på 45 minutter, vil denne tiden konvertert til 5000 meter (mann ) tilsvare en tid på 21 minutter og 2 sekunder. Hvis du er kvinne vil den konverterte tiden på 5 km bli 25 minutter og 32 sekunder.

SpurtConverter

Hvorfor konvertere tid på distanse

Å konvertere tid på distanse kan være interessant for å få en pekepinn på hva tiden du løper på vil tilsvare i tid på en annen distanse. Ved å bruke SpurtConverter kan vite noe om hvordan ligger an tidsmessig for en gitt distanse. SpurtConverter for å konvertere tid på en gitt distanse passer best for distanser opp mot 10000 meter. Hvis du eksempelvis trener for 10 km og gjennomfører kortere testløp, kan du konvertere tidene på testløpene for å få en indikasjon på hvor raskt du kan løpe 10 km. Hvis du er mann og løper 5 km på 19 minutter kan det indikere at du har kapasitet til å løpe 10 km på 40 minutter og 16 sekunder.

SpurtConverter gir deg et estimat på hvor fort du kan løpe en gitt distanse

Det er viktig å understreke at når du konverterer en tid fra en distanse til en annen, vil tiden du får være et estimat. Flere andre faktorer vil være avgjørende for om du greier å løpe distansen du har konvertert til. Hvordan du trener og restituerer vil være to faktorer som vil bestemme i hvilken grad du når tidsmålet ditt eller ikke. Men det å bruke SpurtConverter kan være en motiverende faktor og et mål du kan jobbe for å nå.

Relaterte artikler:

SpurtMarathon

SpurtCoach

Om forfatteren

Legg inn kommentar