Kom i form på 2 uker

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Å lære hvordan du kommer i form er viktig hvis du ønsker å ha en sunnere livsstil og og gå ned i vekt. Selv om dette krever endringer i din daglige rutine, kan du komme i bedre form på bare 2 uker. Kom i form på 2 uker.

Selv om hvem som helst kan dekke det grunnleggende (spise riktig og trene), er det noen ting du bare kan lære gjennom prøving og feiling. La oss dekke noen av de viktigste punktene for hvordan du kommer i form på 2 uker.

Trene daglig

Det er mye lettere å gjøre trening til en vane hvis du gjør det hver dag. Hvis du ikke trener i det hele tatt, kan du begynne med å trene 10-30 minutter hver dag. Når du bare trener et par ganger i uken, er det mye lettere å gjøre en fridag om til tre fridager, en uke fri eller en måned fri.

Hvis du allerede er vant til å trene, kan det være å foretrekke å trene tre eller fire ganger i uken for å passe timeplanen din, men husk at det er mye vanskeligere å opprettholde et treningsprogram hvis du ikke trener hver dag.

Ikke gjenta den samme treningsrutinen hver dag. Hvis du gjør en intens mage-trening en dag, prøv å bytte den opp til generell utholdenhetstrening den neste. Du kan også presse inn en dag med lett gange for å bryte opp intensiteten. Å variere treningen har flere viktige fordeler. Det er mer motiverende, og vil også være skadeforebyggende. I tillegg vil variert trening sikre deg en jevnere formstigning.

Relatert: Kom i form med effektive måter å trene løping

Varighet på treningen erstatter ikke intensitet

Når du først har fått en vane med regelmessig trening, hva gjør du hvis du fortsatt ikke når målene dine? De fleste vil løse problemet ved å trene over lengre perioder, og øke tiden de trener. Ikke bare bruker du mye tid på trening, det er heller ikke spesielt effektivt.

En studie viser at det å trene en hel time i stedet for en halv ikke gir noe ekstra tap i verken kroppsvekt eller fett, gitt at du trener med forskjellig intensitet. Dette er gode nyheter for både timeplanen og motivasjonsnivået ditt. Du vil sannsynligvis finne det mye lettere å trene i 30 minutter om dagen i stedet for en time. I løpet av disse 30 minuttene, gjør ditt beste for å øke intensiteten for å få mest mulig ut av treningsøkten. Men; Du bør aldri gjennomføre to harde treningsøkter på rad. Ha alltid hvile eller en rolig treningsøkt etter en hard.

Anerkjenne grensene dine

Mange mennesker blir frustrerte når de vekttapplatåer i vekttap eller trening når de begynner å komme i form. Alle har en likevekt og punkt hvor kroppen ønsker å forbli. Dette betyr ikke at du ikke kan nå treningsmålene dine, men ikke vær for hard mot deg selv hvis du sliter med å gå ned i vekt, legge på deg muskler eller øke utholdenheten. Å erkjenne at du har nådd et platå eller grenser for hvor mye du kan trene, betyr ikke å gi opp, men det betyr å anerkjenne utfordringene du møter.

Du kan forvente å treffe et platå i dine egne treningsresultater. Når du forventer et platå, kan du klare deg rundt det slik at du kan fortsette fremgangen i en mer realistisk hastighet.

Ha et sunt og balansert kosthold

Vit hva du spiser. Ikke mas om detaljer som om du får i deg nok Omega 3 eller andre næringsstoffer, men se heller på de store linjene. Se på maten du spiser regelmessig og finn ut om det er sunt eller ikke. Ikke la deg lure av hypes om hva du bør eller ikke bør spise.

De grunnleggende ernæringsrådene inkluderer:

  • Spise ubehandlet mat
  • Spise mer grønnsaker
  • Redusere kjøttinntaket til et minimum (eller kutt det helt ut)
  • Spis hele korn, ikke raffinert korn

Relatert: Hvorfor kosthold er viktig for trening

Se opp for reiser

Ikke la en ferie forstyrre når du trener for å komme i form. Du trenger ikke nødvendigvis å følge kostholdet og treningsplanen din slavisk uten noen utflukter, men når du er i de første ukene og fortsatt danner vaner, pass på at en ukes pause ikke stopper fremgangen din.

Dette gjelder også timeplanendringer som gjør at du plutselig blir opptatt eller gjør det vanskelig å trene. Ha en backup-plan slik at du kan være konsekvent, i det minste de første månedene når du danner deg nye, gode vaner.

Hvis reise er på timeplanen din og ikke kan unngås, lag en treningsplan før du drar, og sørg for å pakke treningstøy og en treningsmatte som motivasjon for å holde deg på rett spor.

Start gradvis og sakte

Har du noen gang startet en treningsplan med å løpe alt for mye og altfor hardt? Kanskje du ikke er så ekstrem, men å trene for mye er vanlig tidlig når du trener for å komme i form. Du har hele livet på deg for å være sunn, så ikke prøv å gå fra sofapotet til atletisk superstjerne på 2 uker

Hvis du starter et løperegime, for eksempel, løp mindre enn du er i stand til, og gradvis fra uke til uke. Starte med styrketrening? Trene med mindre vekt enn du er i stand til å løfte. Å øke intensiteten og presse deg selv kan komme senere når kroppen din blir mer komfortabel og klar for økt belastning.

Relaterte artikler:

Kom i form på 4 uker

Kom i form på 8 uker

Referanser

ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |

Om forfatteren