Kjerringråd mot cellulitter

Så lite tiltalende som det kan se ut, er cellulitter noe som forekommer hos mennesker i alle former og størrelser. Mer hos personer som er overvektige. Lær mer om kjerringråd mot cellulitter.

Cellulitter vises på kroppen i form av groper og er svært utbredt i låret og seteregionen. De fleste kvinner, unge og gamle har denne ujevne huden, som kan være vanskelig å bli kvitt. Alle som har overflødig fettvev vil sannsynligvis utvikle cellulitter i kroppen.

Når det er sagt, mens mange dyre medisinske behandlinger er tilgjengelige for å hjelpe deg med å fjerne cellulitter på kroppen, kan visse kjerringråd også gjøre susen uten smerter.

Massasje

Massering kan bidra til å strekke fett hudvev, noe som kan vise seg å være effektivt for å bli kvitt cellulittgroper. Det forbedrer lymfedrenasjen og reduserer tilstedeværelsen av cellulitter i det målrettede området. Lymfedrenasje letter den naturlige dreneringen av lymfen, som fører avfallsstoffer bort fra vevene og tilbake i blodet. Massasje kan gjøres av noen hjemme, av deg selv eller av en terapeut. Ulike oljekremer kan brukes i prosessen for å forbedre opplevelsen.

Tørrbørsting

Tørrbørsting er en av de mest effektive og naturlige måtene å bli kvitt cellulitter på. Det bidrar til å forbedre blodsirkulasjonen i kroppen og stimulerer lymfedrenasje, som igjen reduserer cellulitter. For å utføre prosedyren kan du bruke en bustbørste og børste den sakte og mykt fra føttene til skuldrene. Du kan gjøre det regelmessig i fem minutter en eller to ganger om dagen. Husk å holde kroppen og børsten tørr mens du utfører tørrbørsting.

Kaffeskrubb

Ikke bare fungerer kaffeskrubb som en flott peeling, men den kan også øke blodsirkulasjonen i områder der overflødig cellulitt er tilstede. Skrubbing og massasje kan bidra til å stramme opp den løse huden som er ansvarlig for cellulitter. For å lage blandingen kan du legge til 2 ss. kokosolje og brunt sukker til 1/4 kopp malt kaffe. Bland ingrediensene og form en pasta. Skrubb forsiktig pastaen på det målrettede området.

Drikk mye vann

Vann kan være en god måte å redusere cellulitter i kroppen på. Siden det bidrar til å oppnå vekttap, kan det også kontrollere cellulittdannelse i ulike deler av kroppen. Gitt at cellulitter har giftstoffer i seg, hjelper det å drikke mye vann deg med å bli kvitt alle giftstoffene, holde deg frisk og forynget og også redusere mengden cellulitter.

Fukt huden din daglig

Hvis du er bevisst på huden din, er det ekstremt viktig å fukte den daglig. Ikke bare hjelper det med å holde huden glatt og levende, men den hjelper deg også å bli kvitt cellulitter. Bruk naturlige produkter som kokosnøttolje, som uansett ikke skader huden din. Det vil stramme opp den løse huden, redusere cellulittinnholdet i kroppen.

Omega-3-rikt kosthold

Næringsstoffer som omega-3 fettsyrer hjelper til med å redusere mengden cellulitter. Det bidrar til å bygge et sterkere immunsystem, og gjør huden din stram, rik og levende. Å spise mat som laks kan hjelpe deg med å opprettholde en cellulittfri kropp.

Balanser hormonene dine

For å minimere cellulitter i kroppen er det ekstremt viktig å balansere hormonene dine, spesielt hos kvinner. Hormonelle ubalanser kan føre til cellulittdannelse i kroppen. Som kjent er tilstedeværelsen av cellulitter mer vanlig hos kvinner, det indikerer at stabile hormoner er nøkkelen til å kutte ned eksistensen av cellulitter i kroppen. Alt i alt er balansering av hormoner ekstremt viktig for ditt generelle velvære.

Relaterte artikler:

Langvarig stress symptomer

Kink i nakken kjerringråd

Referanser

Om forfatteren