20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

Kjerringråd for økt forbrenning

For å gå ned i vekt, trenger en person å forbrenne mer kalorier enn de tar inn. Noen naturlige fettforbrennere kan imidlertid hjelpe kroppen å forbrenne mer fett ved å øke stoffskiftet eller redusere sulten.

For å forbrenne fett kan du ikke stole på en enkelt mat eller kosttilskudd. Man må også redusere det totale kaloriinntaket og øke fysisk aktivitetsnivå.

Imidlertid, som en del av et sunt kosthold og en livsstil, kan de rette fettforbrennerne bidra til å øke vekttapet. Lær mer om kjerringråd for å øke forbrenningen.

Protein

Å spise måltider med høyt proteininnhold kan hjelpe en person til å føle seg mettere lenger.
Protein kan støtte fettforbrenning og vekttap på mange måter. For eksempel kan folk som spiser proteinrike matvarer føle seg mettere lenger. Å spise protein kan også øke stoffskiftet, slik at kroppen kan forbrenne fett mer effektivt.

Polyfenoler

Polyfenoler er en gruppe kjemikalier som finnes i mange matvarer, spesielt frukt og grønnsaker. Noen undersøkelser antyder at polyfenolrike matvarer kan hjelpe til med vekttap. En studie fra 2011 fant at en diett rik på polyfenoler kan samhandle med bakterier i tarmene for å støtte vekttap, spesielt når den kombineres med en diett med lite probiotika.

Koffein

Koffein er et stimulerende middel som kan øke en persons metabolisme. En studie fra 2018 antyder imidlertid at koffein kan ha en mer signifikant effekt på kroppens metabolisme enn forskere tidligere trodde.

Probiotika

Å konsumere mat som inneholder probiotika, vil bidra til å støtte fordøyelsessystemet.
Probiotika er levende bakterier og gjær som er gunstig for menneskers helse. Mange matvarer inneholder probiotika, inkludert yoghurt og gjæret mat som kimchi, surkål og tempeh. Probiotika er også tilgjengelig som kosttilskudd.

Grønn te

Grønn te inneholder koffein, som er et stoff som kan stimulere en persons metabolisme. Grønn te er også rike polyfenoler.

Frukt

Sukkerbehov er en viktig barriere for vekttap for mange mennesker. Å dempe sukkerbehov med frukt kan hjelpe en person til å konsumere færre kalorier.

Drikke vann før måltid

Noen undersøkelser antyder at vann kan være nyttig for folk som ønsker å gå ned i vekt. Det innebærer å konsumere vann før hovedmåltidet, slik at du føler seg mettere og spiser mindre.

Tips for bruk av naturlige fettforbrennere

Naturlige fettforbrennere er ikke en erstatning for tradisjonelle tilnærminger til vekttap. I stedet kan de hjelpe folk med å forbrenne litt mer kalorier hver dag, og øke vekttapet over tid.

For å få mest mulig ut av naturlige fettforbrennere, er det best å inkludere dem som en del av et balansert, sunt kosthold. Ikke stol på at de forbrenner fett alene, eller antar at å spise en ny mat vil gi øyeblikkelige resultater. Regelmessig fysisk aktivitet er også en viktig del av ethvert vekttapsprogram.

Andre naturlige måter å gå ned i vekt

Vekttap er til slutt et resultat av å forbrenne mer kalorier enn man bruker. Å redusere det daglige kaloriinntaket og trene mer er den beste måten å gå ned i vekt naturlig. En lege eller kostholdsekspert kan gi råd om passende vekttapsprogrammer og hjelpe en person med å sette seg realistiske mål.

Enkle måter å få mer trening i hverdagen inkluderer:

  • ta hyppige pauser fra å sitte å gå eller strekke beina i noen minutter
  • bruke et skrivebord du kan stå ved
  • parkering lenger unna destinasjoner for å oppmuntre til mer gange
  • gå eller sykle til jobb
  • starte en sport eller fysisk aktiv hobby som hagearbeid

Å planlegge måltider på forhånd kan også hjelpe når du prøver å holde deg til en daglig kalorigrense. Et annet tips er å alltid ha en forsyning av sunne snacks med lite kalorier. Disse snacksene kan bidra til å dempe sult mellom måltidene.

Relaterte artikler:

Hvor mye forbrenner man på en dag uten trening

Mat som øker forbrenning

Om forfatteren

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!