Karbohydrater kalkulator

0
580
Karbohydrater kalkulator
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE

HØSTSALG!

5 999,-

9 999,-

HELKROPPSTRENING HJEMME MED SCHWINN AIRDYNE AD2!

40% RABATT!

Ønsker å vite hvor mange karbohydrater du skal innta til måltider og snacks? Bruk en kalkulator som enkelt beregner karbohydrater for måltider og snacks.

Den beste fordelingen av makronæringsstoffer

Mens sammensetningen makronæringsstoffer i kostholdet ditt ikke direkte påvirker fettreduksjon, kan det påvirke din evne til å holde seg til en kalorifattig diett. Dette er viktig, ettersom studier har vist at den viktigste faktoren for vekttap er overholdelse av en kalorifattig diett. Å holde seg til en diett er imidlertid vanskelig for de fleste, og det er grunnen til at de aller fleste dietter mislykkes.

For eksempel kan personer med diabetes type 2 synes det er lettere å kontrollere blodsukkeret på en lavkarbodiett, heller enn en diett rik på karbohydrater.

Kosthold som vektlegger et høyt inntak av ett makronæringsstoff (som fett) og lavt inntak av et annet (som karbohydrater) passer ikke for alle. I stedet kan du oppleve at du kan holde deg til et kosthold som har riktig balanse av makronæringsstoffer, som også kan være effektivt for vekttap.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

OKTOBERFEST HOS MILRAB

30-40%

RABATT!


De akseptable distribusjonsområdene for makronæringsstoff anbefaler at folk får:

  • 45–65% av kaloriene deres fra karbohydrater
  • 20–35% av kaloriene deres fra fett
  • 10–35% av kaloriene deres fra proteiner

Du kostholdet som passer best til din livsstil og preferanser. Dette kan kreve litt prøving og feiling.

Karbohydrater kalkulator

Legg inn totalkonsum av kalorier i løpet av en dag. Basert på din fordeling av makronæringsstoffer, fordeler du karbohydrater, proteiner og fett. Velg deretter hvor mange måltider og snacks du skal ha i løpet av en dag. Du kan velge mellom 6 varianter. På bakgrunn av dataene du har lagt inn vil kalkulatoren estimere antall kalorier per måltid, fordelt på karbohydrater, proteiner og fett.

Relaterte artikler:

SpurtGoal vektkalkulator

SpurtDiet

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

BOWFLEX SELECTTECH 552I

SPAR

1000,-