Kaloribehov for å gå ned i vekt

K

Kaloribehov for å gå ned i vekt. Lær mer om ditt kaloribehov for å gå ned i vekt, og hvordan du kan bruke kalorikalkulator for å beregne dagsbehov kalorier.

Dagsbehov kalorier for å gå ned i vekt

Det er mange faktorer som vil påvirke ditt kaloribehov, og vil ha innvirkning på hvorvidt du går ned i vekt eller ikke. Din naturlige forbrenning, aktivitetsnivå i løpet av en dag og hva du spiser er kanskje de viktigste for at du skal gå ned i vekt. Regnestykket er enkelt. Du må forbrenne flere kalorier enn det du inntar i løpet av en dag, og for å vite noe om hvor mye kalorier du trenger, kan du bruke en kalorikalkulator som kan gi deg en pekepinn på hvor mange kalorier du trenger.

Beregne kaloribehov med kalorikalkulator

SpurtCalorie lar deg enkelt og raskt estimere ditt kaloribehov i løpet en dag. Legg inn kjønn, alder, vekt, høyde og hvilket aktivitetsnivå du ligger på i løpet av en dag. Ut fra dataene du har lagt inn får du et estimat på hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, for at du skal vite hvor mange kalorier du må spise for å gå ned i vekt.

SpurtCalorie

Kalorikalkulatoren viser Basal Metabolsk Rate som kort forklart er antall kalorier kroppen trenger for å opprettholde nødvendige livsfunksjoner. CPM er summen av all fysisk aktivitet du gjennomfører i løpet av en dag, og viser ditt kaloribehov ut fra det aktuelle aktivitetsnivået.

powered by Advanced iFrame free. Get the Pro version on CodeCanyon.

SpurtCalorie gir deg et estimat for hvor mye du må forbrenne av kalorier

Kalorikalkulatoren baserer seg på data du legger inn for å estimere kaloribehov i løpet av en dag, og avvik kan forekomme, ikke minst på grunn av at det kan være vanskelig å angi nøyaktig aktivitetsnivå og antall kalorier du forbrenner i løpet av en dag.

Relaterte artikler:

Estimere dagsbehov kalorier kvinner

Beregne dagsbehov kalorier for menn

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg