Kalkulator for vektnedgang

For å nå og opprettholde ønsket vekt, bør du ha en plan og strategier for å nå målet ditt. Bruk en vektkalkulator for å nå vekttapmålene dine.

Å gå ned i vekt

Vektnedgang vil være avhengig av flere faktorer, men i prinsippet er det et veldig enkelt regnestykke; Du må forbrenne flere kalorier enn de du tar inn i løpet av en dag. For å gjøre det enklere for deg å lykkes med vektnedgang bør du ha et sunt kosthold og trene regelmessig, i tillegg til å reduserer noe på antall kalorier du inntar i løpet av en dag. Husk at for at vekttapet skal vare, er du nødt til å ha en livsstil du kan leve med livet ut.

SpurtGoal vektkalkulator

SpurtGoal vektkalkulator lar deg tidsbestemme når du skal ha nådd vekttapmålene dine, basert på kjønn, alder, høyde, vekt, vektmål og aktivitetsnivå.

Legg inn kjønn, alder, høyde, vekt og vektmål, og tidsbestemme når du skal ha nådd målet ditt.

Sett deg realistiske mål

Ha et langtidsperspektiv for vektnedgangen du ønsker å oppnå. Det vil gjøre det mye enklere for deg å gå ned i vekt. Ha som mål å ikke redusere kaloriinntaket med mer enn 500 kalorier hvis du er lite aktiv. Har du et høyere aktivitetsnivå, kan du redusere det daglige inntaket av kalorier med ikke mer enn 200-250 kalorier. På sikt vil det likevel ha stor innvirkning på vekten din.

Relaterte artikler:

Beste måten å gå ned i vekt på

Gå ned 10 kg på 1 måned

Om forfatteren

Legg inn kommentar