SKOBONANZA!

OPPTIL 40%

RABATT

FRITIDSSKO, LØPESKO, FJELLSTØVLER


HØSTTURER!

OPPTIL 40%

RABATT!

Joggekalkulator for å beregne tid, fart og distanse

Hvor langt kan du jogge med en bestemt fart? Hvilken distanse kan du tilbakelegge med en bestemt fart? Bruk en joggekalkulator for estimere tid, fart og distanse når du jogger.

Hvilken fart når du jogger

Det kan være uklart hva som kan defineres som jogging, og hva som kan defineres som løping. Løping kan bli utført med lav, moderat og hard intensitet, mens jogging gjerne blir gjennomført med lav til svært lav intensitet. Intensiteten vil da vanligvis ligge mellom 50-65 prosent av makspuls. Merk at jogging for en person som er topptrent vil være noe helt annet for en person som er dårlig trent. Hva som kan defineres som jogging vil i høy grad være bestemt av ditt formnivå. Ut fra dette kan vi si at hvilken fart du har når du jogger, er bestemt av med hvilken intensitet du trener.

Joggekalkulator for å beregne tid, fart og distanse

Med SpurtCoach jogge kalkulator kan du enkelt beregne tid, distanse og fart. Legg inn 2 av variablene i kalkulatoren under for å beregne den tredje. For å beregne tid legger du inn fart og distanse. For å beregne fart legger du inn tid og distanse, og for å beregne distanse legger du inn tid og fart.

Relaterte artikler:

Fra jogging til løping

Jogging for nybegynnere

Om forfatteren

Legg inn kommentar

Av Spurt

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

FRITIDSSKO, LØPESKO, FJELLSTØVLER

HØSTTURER!

OPPTIL 40% RABATT!