Joggekalkulator for å beregne tid, fart og distanse

0
817
Jogge kalkulator


HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!Hvor langt kan du jogge med en bestemt fart? Hvilken distanse kan du tilbakelegge med en bestemt fart? Bruk en joggekalkulator for estimere tid, fart og distanse når du jogger.

Hvilken fart når du jogger

Det kan være uklart hva som kan defineres som jogging, og hva som kan defineres som løping. Løping kan bli utført med lav, moderat og hard intensitet, mens jogging gjerne blir gjennomført med lav til svært lav intensitet. Intensiteten vil da vanligvis ligge mellom 50-65 prosent av makspuls. Merk at jogging for en person som er topptrent vil være noe helt annet for en person som er dårlig trent. Hva som kan defineres som jogging vil i høy grad være bestemt av ditt formnivå. Ut fra dette kan vi si at hvilken fart du har når du jogger, er bestemt av med hvilken intensitet du trener.

Joggekalkulator for å beregne tid, fart og distanse

Med SpurtCoach jogge kalkulator kan du enkelt beregne tid, distanse og fart. Legg inn 2 av variablene i kalkulatoren under for å beregne den tredje. For å beregne tid legger du inn fart og distanse. For å beregne fart legger du inn tid og distanse, og for å beregne distanse legger du inn tid og fart.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

30%

PÅ ALT FRA

NORDIC!Relaterte artikler:

Fra jogging til løping

Jogging for nybegynnere

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!