Ingefær og sitron ned i vekt

Ingefær brukes vanligvis sammen med andre ingredienser når vekttap er målet. Lær mer om hvordan ingefær og sitron kan få deg ned i vekt.

Ingefær og sitron for å gå ned i vekt

Ingefær er en blomstrende plante som stort sett dyrkes for roten sin del, en ingrediens i matlaging og bakervarer. Ingefær reduserer også betennelse, stimulerer fordøyelsen og demper appetitten. Disse egenskapene får noen til å tro at ingefær kan fremme vekttap. Den medisinske litteraturen indikerer at ingefær kan virke sammen med et sunt kosthold og trening for å hjelpe deg med å nå en sunn vekt. Ingefær brukes vanligvis sammen med andre ingredienser når vekttap er målet.

La oss utforske hvordan du bruker ingefær for å gå ned i vekt, og hvordan sitron kombinert med ingefær kan gi deg det beste resultatet.

Hvordan ingefær kan hjelpe deg å gå ned i vekt

Ingefær inneholder forbindelser som kalles ingefær og shogaoler. Disse forbindelsene stimulerer flere biologiske aktiviteter i kroppen din når du spiser ingefær. Forskning indikerer at overvekt kan føre til oksidativt stress og betennelse. Oksidativt stress er forårsaket av skader fra frie radikaler i kroppen. Ingefærs antioksidantegenskaper hjelper til med å kontrollere disse frie radikalene, og dets betennelsesdempende egenskaper kan motvirke betennelse. Ingefærens egenskaper adresserer ikke direkte overflødig kilo, men de hjelper til med å forhindre hjerte- og karskader og andre bivirkninger av å være overvektig, mens du jobber for å bringe vekten til et sunt nivå.

Annen forskning støtter ideen om at ingefær også kan spille en rolle i vekttap. En liten studie fant at overvektige menn som spiste ingefær holdt seg mett lenger. En metaanalyse på studier som så på ingefærens vekttapfordeler, antyder at ingefær har en betydelig effekt på kroppsvekt og magefett (midje-til-hofte-forhold). Ingefær oppfordrer til visse biologiske aktiviteter i kroppen din. De har en anti-fedmeeffekt, som hjelper mat å fordøye raskere og stimulere kroppen til å øke hastighetene på fordøyd mat gjennom tykktarmen. Forskning antyder at ingefær kan stabilisere blodsukkernivået. Å holde blodsukkeret stabilt kan være nøkkelen til å gå ned i vekt.

Ingefær og sitron for vekttap

Når du tar ingefær og sitron sammen for vekttap, kan det hende du får et ekstra løft for å holde kroppen sunn. Sitronsaft kan fungere som et appetittdempende middel, i tillegg til at det inneholder en høy mengde C-vitamin.

Hvordan bruke ingefær og sitron for vekttap

Hvis du har sitronsaft i ingefærte- eller ingefærdrikken din, kan det hjelpe deg å drikke mer væske. Dette kan holde deg hydrert og føle deg mett lenger, og muligens forbedre vektnedgangen. Drikk en sunn sitron- og ingefærdrikke to eller tre ganger om dagen, for å maksimere hydrering og appetittdempende egenskaper til ingefær og sitron.

Relaterte artikler:

Ingefær mot forkjølelse

Ingefær gravid

Om forfatteren

Legg inn kommentar