Hvorfor du aldri blir den samme igjen med løping

Lær mer om hvorfor livet aldri blir det samme igjen når du først har blitt hektet på løping.

Hvorfor løping vil forandre livet ditt

Løping er en av de mest effektive treningsformene vi har og du vil oppleve mange fordeler med løping når du først har kommet i gang. Løping gjør deg sterkere, raskere og mer utholdende. Løping gir deg overskudd du kan bruke på andre ting, og du vil kunne rekke over mange flere ting når du trener løping. Løping kan være effektiv trening dersom du har et mål å gå ned i vekt og opprettholde vekten du ønsker. Løping gjør deg i bedre humør og sterkere mentalt. Det er ingen overdrivelse å si at det mentale og fysiske henger tett sammen.

Hvordan løping kan gjøre deg sterkere fysisk og mentalt

Når du trener du opp styrke og utholdenhet. Muskulaturen blir sterkere, spesielt i kjerne, legger og lår. Løping bygger opp din aerobe kapasitet og styrke, og etter hvert når du blir i bedre form kan du løpe raskere ved samme intensitet. Du orker mer og bygger opp et overskudd. Når du blir sterkere og mer utholdende, vil det også påvirke deg mentalt. Humøret blir bedre når du mestrer og får gjort enda mer av det du gjør i daglige. Økt overskudd vil påvirke deg positivt. Du orker mer og livet kan bli mer lystbetont. Motivasjonen øker og du setter deg nye mål.

Hvorfor løping kan gjøre deg lettere

BRILLESALG!

OPPTIL

-45%

Regelmessig trening med løping kan bidra til at forbrenningen din opprettholdes på et høyere nivå. Variert løpetrening med lav, moderat og hard intensitet, sikrer høy forbrenning av både fett og kalorier.

Derfor blir du hekta på løping

Har du først startet med løping og gjort løping til del av livsstilen din, skal det mye til for at du ikke fortsetter med det livet ut. Kombinasjonen av effektiv og utfordrende trening, endorfiner, naturopplevelser og mestring, gjør løping til en treningsform du bare må fortsette med.

Relaterte artikler:

En halvtime løping hver dag

Jogge hver dag for å gå ned i vekt

Om forfatteren

Legg inn kommentar