Hvordan trene regelmessig

0
517
Hvordan trene regelmessig


HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!Hvordan trene regelmessig. Hvordan greie oppretteholde treningen og greie å trene regelmessig? Hvordan greier du å skape kontinuitet i treningen du gjennomfører?

Hvordan skape kontinuitet i treningen

Om vinteren når det er kaldt ute, kan det for mange være krevende å trene regelmessig, og det er helt naturlig. Likevel, det å ha kontinuitet i treningen du gjennomfører er viktig, også om vinteren, både med tanke på en jevn og god formutvikling, men også for å redusere risikoen for skader. Har du hatt en lenger avbrekk for treningen, er risikoen større for at du trener for mye og med for hard intensitet, og du kan med øke risikoen for skader. Å greie å trene regelmessig handler mye om å planlegge når du skal trene, oppretteholde treningen lenge nok, slik at du lager gode treningsrutiner.

Har du utfordringer med å skape kontinuitet i din trening? Greier du å trene regelmessig? Hva har du gjort for å lage gode rutiner for å trene? Hvilke tips og råd kan du gi andre løpere med tanke på å skape kontinuitet i treningen og greie å trene regelmessig?

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!