Hard trening når det er kaldt
Hard trening når det er kaldt
31. januar 2019
Hvor hardt skal man trene intervall
Hvor hardt skal man trene intervall?
31. januar 2019
Hvordan trene regelmessig

Stock.adobe.com

Hvordan trene regelmessig. Hvordan greie oppretteholde treningen og greie å trene regelmessig? Hvordan greier du å skape kontinuitet i treningen du gjennomfører?

Hvordan skape kontinuitet i treningen

Om vinteren når det er kaldt ute, kan det for mange være krevende å trene regelmessig, og det er helt naturlig. Likevel, det å ha kontinuitet i treningen du gjennomfører er viktig, også om vinteren, både med tanke på en jevn og god formutvikling, men også for å redusere risikoen for skader. Har du hatt en lenger avbrekk for treningen, er risikoen større for at du trener for mye og med for hard intensitet, og du kan med øke risikoen for skader. Å greie å trene regelmessig handler mye om å planlegge når du skal trene, oppretteholde treningen lenge nok, slik at du lager gode treningsrutiner.

Har du utfordringer med å skape kontinuitet i din trening? Greier du å trene regelmessig? Hva har du gjort for å lage gode rutiner for å trene? Hvilke tips og råd kan du gi andre løpere med tanke på å skape kontinuitet i treningen og greie å trene regelmessig?

Hvilke tips har du å gi til andre løpere med tanke på å trene regelmessig? Del dine erfaringer på Spurtforum!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *