I RABATT PÅ SPORTSKLOKKER!

40%

FÅ OPPTIL

PÅ TEKSTIL OG SKO!

50%

SPAR OPPTIL

Hvordan starte en samtale på snap

Snapchat er perfekt for morsomme filtre, men mestrer du hvordan du starter en samtale på Snapchat? Lær hvordan du starter en samtale på snap.

3 374,-

5 999,-

-44%

GARMIN

Forerunner 745

GARMIN

Epix Gen 2

-23%

10 299,-

7 942,-

Snapchat er det perfekte stedet å tulle rundt, enten du sender selfies til vennene dine eller legger ut for mange kattevideoer. Men hvis du vil snakke med noen og faktisk fortsette en samtale, krever det litt mer innsats enn bare å dele bilder. Slik starter du en samtale på snap på riktig måte.

999,-

SWEET PROTECTION

Supernaut PrimaLoft 

1 999,-

-50%

-50%

1 499,-

749,-

Se hele utvalget!

SWEET PROTECTION

Supernaut Windblock 

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Trousers

-40%

-40%

2 199,-

1 319,-

Se alle tilbudene!

FJÄLLRÄVEN Abisko Midsummer Pant 

1 319,-

2 199,-

Hvorfor Snapchat?

Snapchat er uformell, og et annet pluss er personvern. Så hvis du henvender deg til din forelskelse, vil ikke vennene dine se det på aktivitetssiden sin. Du kan sende et bilde og en melding frem og tilbake og holde det bare mellom dere to. Det er også mye mindre dømmekraft på Snapchat enn på andre apper. Det er ikke likes eller følgere. Det er mer en gratis plattform.

Hvordan starte en samtale på Snapchat

Et flott sted å starte er å se den du vil snappe med sin historie. Og sjekk om de så på din. Dette kan gi deg litt bakgrunn om hva de er interessert i eller synes er morsomt. Hva skriver de vanligvis om? I tillegg, hvis den du vil chatte med ser på historien din regelmessig, kan du føle deg litt tryggere på å starte den samtalen.

1 359,-

2 099,-

-35%

GARMIN

Forerunner 45

GARMIN

Fenix 6X Pro Solar

10 199,-

Bruk historier

Hvis du vil ha med eller leter etter en subtil måte å finne ut hvordan du starter en samtale på Snapchat, bare svar på historien deres. Men når du gjør det, sørg for at du ikke er generisk.

Unngå å bare si ‘LOL’ eller ‘haha’. Prøv å si noe som fører til en samtale. Eller enda bedre, et åpent spørsmål – Still et spørsmål eller ta opp noe som innlegget minnet deg om. På denne måten kan du faktisk samhandle med en fullstendig samtale.

Snap direkte

Hvis du vil være supersubtil, legg ut i historien din og håper de svarer. Men å sende dem noe er den beste måten å få svar på. Kanskje du kan sende dem et skjermbilde av en sang du hører på som du vet de liker. Eller send et bilde av kjæledyret ditt. Alle elsker et søtt loddet vennebilde.

IKKE gjør det rart

IKKE send bilder som du angrer på senere. Med mindre du er i et forpliktet forhold, kommer ikke dette til å gi deg en samtale. Mest sannsynlig vil det få deg blokkert. Og der går drømmene dine om å gjennomføre en Snapchat-samtale.

Vær smart

Du kan starte en samtale på Snapchat ved å sende en snapp på ett sekund. Send et uskyldig bilde. Det kan være middagen din, kjæledyret ditt, en selfie, hva har du. Men å sette tiden til bare ett sekund vil reise spørsmål. Mest sannsynlig vil denne personen spørre hva bildet var. Dette gir deg starten på en samtale.

Chat med bilder

Noen mennesker liker ikke meldingsdelen av Snapchat. Jeg forstår. Noen ganger mister du budskapet, og det blir forvirrende. Dessuten er bilder mye mer interessante. Og å få eller sende et søtt bilde er alltid et pluss. Så send et spørsmål i bildet ditt. Spør om antrekket ditt er søtt, spør hvilket sted du bør bestille middag fra osv. Og dette er litt mer spennende enn bare en melding.

Vær ydmyk

Kanskje får du mest svar på morsomme eller pinlige innlegg, eksempelvis et gammelt bilde av deg selv fra barndommen. Folk elsker å mimre om fortiden og gjøre det forsiktig.

Del artikler

RABATT PÅ GARMIN SPORTSKLOKKER!

20-40%

En flott bruk for abonnementsdelen av Snapchat er ikke bare å fange opp tilfeldige nyheter, men også å dele disse nyhetene. Så hvis du leser en morsom Buzzfeed-liste eller andre interessante artikler, send den videre. Vær oppmerksom på denne personens interesser nok til å vite hva de synes er morsomt eller relatert. Men dette kan være en fin måte å starte en samtale på Snapchat.

IKKE dobbelt opp

IKKE send det du legger til historien din. Dette er en stor frustrasjon for mange mennesker på Snapchat. Hvis du legger noe på historien din, er det ikke nødvendig å sende det til noen individuelt. Dette fremstår bare som litt desperat og trengende. Så prøv å unngå dette for enhver pris.

Ikke mer enn 10 om dagen er best med mindre du er den mest interessante personen i verden. Hvilket, beklager, du sannsynligvis ikke er.

Slapp av

Noen mennesker er opptatt. De har ikke tid til å sjekke Snapchat hvert minutt. Hvis du sendte en snap og de ikke åpnet den med en gang eller til og med tok timer, ikke bombardere dem.

Det er én ting å sende ett eller to bilder eller meldinger, men hvis denne personen åpner Snapchat når de kommer hjem fra jobb og ser 10 meldinger fra deg, vil de sannsynligvis bli mer irritert enn fascinert. Hvis du vil at resultatet skal bli en samtale, la det komme naturlig. Ikke vær desperat.

Gå videre

Hvis du prøvde å sende meldinger til denne personen, sende dem bilder og svare på historiene deres, og du ikke har mottatt svar på mer enn ett ord, kan det hende vedkommende ikke er interessert. Hvis de åpner snapsene dine og ikke svarer, er det ikke et godt tegn. Og hvis de ikke åpner dem i det hele tatt, er det på tide å gå videre.

Snapchat er et enkelt sted å starte en samtale tilfeldig, men det gjør det ikke til en garanti. Noen mennesker er bare ikke interessert. Så, når du har gitt det et passende nivå av innsats og det ikke har fungert, sikte deg inn på noen nye eller fokusere på deg selv.

Snapchat er en fin måte å gå inn i flørtestadiet av et forhold. Men det er ikke en datingapp, så bruk den med en subtilitetskunst. Bare prøv å ikke overdrive det.

Relaterte artikler:

Om forfatteren

PÅ TEKSTIL OG SKO!

50%

SPAR OPPTIL

LUKK

50%

TEKSTIL OG SKO!

SPAR OPPTIL

60%

SKALLJAKKER

DUNJAKKER

TURBUKSER

SPAR

OPPTIL

LUKK

40-90%

RABATT PÅ KJENTE MERKEVARER!

GJØR ET KUPP!

LUKK

5 499,-

3 849,-

ARC'TERYX Magnus Coat herre

-30%

LUKK

6 999,-

4 899,-

ARC'TERYX Beta SV

-30%

LUKK

1 499,-

899,-

RAB Torque - turbukse dame

-40%