Hvordan spise mindre kalorier

H

Hvordan spise mindre kalorier. Lær mer om hvordan du kan bruke kalorikalkulator for å estimere dagsbehov for kalorier og bruke dette som utgangspunkt for å spise mindre kalorier.

Beregne kaloribehov med kalorikalkulator

Med SpurtBMR kalorikalkulator kan du raskt og enkelt beregne ditt kaloribehov i løpet av en dag, og bruke dette som utgangspunkt for å redusere kaloriinntaket ditt. Legg inn kjønn, alder, høyde og vekt, og angi ditt aktivitetsnivå. Velg om du ønsker å opprettholde, redusere eller øke vekt. Kalorikalkulatoren vil ut fra disse variablene estimere ditt daglige kaloribehov.

SpurtBMR

Hvor mye du bør redusere kaloriinntak

Hvor mye du bør redusere kaloriinntaket ut ifra ditt dagsbehov, avhenger av hva som er målet ditt med å spise mindre kalorier. Ønsker du å gå ned i vekt, bør ha et langsiktig perspektiv, og ikke redusere antall kalorier for mye. En for drastisk reduksjon i hvor mange kalorier du får i deg, kan gjøre det vanskeligere nå og opprettholde målet du har satt deg. Å redusere inntaket med 250-500 kalorier kan være et passende utgangspunkt.

Relaterte artikler:

Beregne kalorier med kalorikalkulator

Kaloribehov for å gå ned i vekt

Forfatter

Legg inn kommentar

Spurt.no er et nettsted der du finner det aller meste av artikler om løping og trening. Du finner også artikler om motivasjon, og en rekke kalkulatorer du kan bruke når du trener.

Terje Lien

Terje Lien deler av sine erfaringer med løping og trening.

Har du spørsmål? Ta kontakt med oss! info@spurt.no

Siste innlegg