Hvordan slanke deg på riktig måte

Har du prøvd å slanke deg et utall ganger, og gått opp i vekt raskere enn du gikk ned? Du er ikke alene. Lær hvordan du skal slanke deg for å holde vekten du ønsker.

Effektiv vektnedgang for å bli slank

Slanking kan være et mareritt for mange. For hvem egentlig vil tyne seg gjennom uker og måneder med et minimum av kalorier, og virkelig føle hva sult er? Ingen. Hvordan gå ned i vekt når du kroppen får så få kalorier at den går inn i sparebluss? Hvordan bli slank av å putte innpå med pulver og piller? Hvordan skal du bli tynn fort når du spiser lite i flere uker, og når du til slutt sprekker, overspiser og ender opp med å veie enda mer? Det går ikke. Effektiv vektnedgang for å bli slank handler om hvilket aktivitetsnivå du har og hva du spiser. Så enkelt, så vanskelig.

Hvordan gå ned i vekt med trening

Regelmessig trening får deg ned i vekt. Når du trener regelmessig vil det bidra til at kroppen din opprettholder en høyere forbrenning. Jo høyere forbrenning, jo større sannsynlighet for at du går ned i vekt, men det forutsetter at du spiser noenlunde sunt. Du bør trene variert med tanke på hva du trener og med hvilken intensitet. Å trene med vekslende intensitet vil stimulere både forbrenning av kalorier og fett. Mer kalorier ved høy intensitet, og mer fett med trening med lavere intensitet.

Hvordan slanke seg fort

Å slanke seg gjennom trening er ingen quick fix, men til gjengjeld kan du få kroppen og vekten du ønsker. Vær tålmodig og ha et langsiktig perspektiv når du skal slanke deg gjennom trening. En av grunnene til at det kan ta litt tid å slanke seg gjennom trening, er at du får mer muskler, og muskler veier mer enn fett. Når du slanker deg ved å trene, slipper du å følge et strikt regime med tanke på kalorier. Har du et noenlunde sunt kosthold, kan du spise det du vil. Hvorfor slanke seg fort når du likevel er på riktig vei, bare at det tar litt lenger tid?

Spise seg slank

Når du har begynt å trene har du tatt et viktig steg i riktig retning. Trener du regelmessig kan du gå ned i vekt og enklere opprettholde kroppsvekten. Har du i tillegg et sunt og balansert kosthold der du får i deg nok karbohydrater, proteiner og sunt fett, vil det bidra ytterligere til at du skal nå målene dine med vektreduksjon. Spis mye grønnsaker, belgfrukter, frukt og bær, og hold deg til grove kornprodukter. Få i deg proteiner gjennom kylling, fisk og egg. Styr unna alle søte drikker, også juice. Det gir deg ingenting og hindrer deg i å gå ned i vekt.

Relaterte artikler:

Hvorfor slanking ikke fungerer

Den beste måten å slanke seg på

Om forfatteren

Legg inn kommentar

LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK
LUKK