35%

RABATT

PÅ ET STORT

UTVALG AV  SKO!-63%

-64%

-53%

-55%

1 990,-

5 990,-

5 490,-

2 790,-

3 999,-

1 490,-

5 490,-

2 490,-

Hvordan motivere andre

Vi har alle forskjellige personligheter, ønsker og behov, og det betyr at vi alle har forskjellige ting som driver oss. Lær mer om hvordan du skal motivere andre.

Mennesker er utrolig komplekse. Vår genetikk, oppvekst og erfaringer kombineres for å gjøre oss alle helt, helt unike. Det er det som gjør livet interessant – og det er også det som gjør det så vanskelig å motivere andre.

1 490,-

3 999,-

-63%

SurPlus Basic SUP – NY

2022 pakke, 9,4″

-20%

-20%

-21%

-20%

2 512,-

3 140,-

3 188,-

3 985,-

4 099,-

5 199,-

3 785,-

3 028,-

Hvis du lurer på hvordan du motiverer andre, er du godt klar over utfordringene. Du trenger løsninger. Den gode nyheten er at store ledere er skapt, ikke født. Du kan lære å utvikle ferdighetene som lar deg inspirere andre – og hjelpe dem med å oppnå mer enn de noen gang hadde drømt om.

Lev ut dine verdier

Hvis du lurer på hvordan du motiverer andre, trenger du ikke lete lenger enn til deg selv. Store ledere tar til seg sitatet, «Vær forandringen du ønsker å se i verden.» Oprah bygde et imperium på positivitet og feiret andres suksesser. Jeff Bezos dristige, visjonære innsikt er legendarisk. Bill Gates er kjent som en av de hardeste arbeiderne innen teknologi.

GARMIN fenix 7X Sapphire Solar

SVART

GARMIN fenix 7X Sapphire Solar GRÅ

11 490,-

9 409,-

Alle disse store lederne ble drevet av sin egen urokkelige tro på seg selv. De visste hva de ville, og de satte seg mål for å oppnå det. Folk tiltrekkes av trygghet. Når du oppdager din lidenskap i livet og lar det drive din indre flamme, kommer motivasjon av andre mer naturlig, fordi de vil bli tiltrukket av lidenskapen din.

SALG PÅ BRILLER!

OPPTIL

-50%

Lytte

Hvordan motiverer du andre uten å lytte til dem? Sannheten er at du aldri vil kunne inspirere andre til handling hvis du er den som snakker hele tiden. Det er viktig å lytte. Det viser at du er interessert i hva andre har å si, og at du bryr deg om deres liv. Det lar deg også avdekke lidenskapene deres, som du kan bruke til å motivere dem.

Dyplytting er mer enn bare å «høre» noen. Det er en aktiv tilstand som krever konsentrasjon og innsats. Sett telefonen vekk og gå bort fra datamaskinen din for å gi personen din fulle oppmerksomhet. Opprettholde god øyekontakt og øv speiling for å få dem til å føle seg trygge og forstått. Gi både verbal og ikke -verbal tilbakemelding. Du kan ikke lære å motivere andre før du lærer å være en god lytter.

GARMIN fenix 6 Sapphire Titanium

GARMIN epix

Gen 2 – Slate

7 955,-

6 799,-

Still de riktige spørsmålene

Vellykkede mennesker stiller bedre spørsmål, og som et resultat får de bedre svar. Å gi den riktige tilbakemeldingen er like viktig som å lytte. Når du stiller de riktige spørsmålene, kan du opprette en forbindelse og avdekke noens innerste drømmer og ønsker – og til slutt finne ut hvordan du motiverer andre.

Vis interesse for personens liv. Spør om familien deres, partneren deres eller planene deres i helgen. Disse spørsmålene vil ofte vise deg hva som er viktigst for dem. Finn ut om de jobber frivillig, driver med sport eller liker å fordype seg i en god bok. Fritidsaktiviteter avslører egenskaper som medfølelse, konkurranseevne og lyst til å lære nye ting – og du kan dra nytte av disse egenskapene for å inspirere andre.

Tilpasse din lederstil

Folk reagerer iboende ulikt på forskjellige motivatorer. Folk har også forskjellige kommunikasjonsstiler eller programmer, for eksempel interne og eksterne referanserammer og tendenser til å lete etter likheter eller etter forskjeller. Å motivere andre handler om å tilpasse lederstilen din til å passe forskjellige personligheter og kommunikasjonsstiler.

Men du må begynne med å bestemme din naturlige lederstil. Finn ut hvilken type leder du er. Deretter jobber du med å forbedre dine svakheter, for eksempel coachingferdigheter eller bruk av ros og oppmuntring. Når du kan endre lederstilen din etter behag, vil du oppdage hvordan du motiverer andre uansett hvem de er.

Sette seg mål

Det virker motstridende, men å fordele ansvar er nøkkelen til hvordan du motiverer andre. Det viser at du stoler på dem og tror at de har ferdigheter til å få jobben gjort – og det gjør at de vil leve opp til dine forventninger. Som med alt annet som involverer ledelse, er effektiv kommunikasjon avgjørende for å sikre at du får det resultatet du ønsker.

Sett deg klare mål, som kan nås basert på personens ferdigheter og erfaring. For enkle mål presser dem ikke til å bli bedre, men mål som er for tøffe kan frustrere dem og faktisk føre til at de mister motivasjonen. De riktige målene gir akkurat det presset de trenger for å være deres beste jeg.

2 490,-

5 490,-

-54%

SurPlus Neptune SUP – NY 2022 pakke, 10’8»

Gi støtte

Å motivere andre handler ikke bare om å holde inspirerende taler eller å skrive en fantastisk visjon for selskapet. Det handler om å følge opp og gi den støtten folk trenger for å nå sine mål. Det betyr å tilby de fysiske verktøyene og programmene de trenger for å lykkes, men også gi emosjonell støtte. Spør dem hvordan du kan hjelpe. La dem få vite at du er der for dem. Og følg alltid opp og hold dem på sporet for suksess.

Momas Jason 2022
250w Bewo – GRATIS FRAKT!
250w Bewo – GRATIS FRAKT!

19 990,- 

15 990,-

-20%

Når folk når målene sine, får de selvtillit. Når de får selvtillit, begynner de å tro på seg selv – og de føler seg inspirert til å oppnå enda mer. Store ledere er katalysatoren som vekker lidenskapen i seg. Deretter bruker de den flammen til å finne den rette veien. Til syvende og sist inspirerer de andre til å bli ledere selv, og sender flammen videre for å hjelpe enda flere mennesker.

Relaterte artikler:

Få motivasjon til å trene

Hvordan få energi og motivasjon

Momas Randolph 2022
250w Bewo – GRATIS FRAKT!
250w Bewo – GRATIS FRAKT!

18 990,- 

14 990,-

-21%

Om forfatteren