ANNONSØRINNHOLD FRA MILRAB |Hvordan forbrenne fett fort

Å redusere kroppsfettet har mange helsemessige fordeler. Det kan forbedre kroniske tilstander og redusere risikoen for en rekke sykdommer.

I tillegg kan forbrenning av kroppsfett få deg til å føle deg bedre, ha mer energi og mer motivasjon for å holde deg til en sunnere atferd (som å trene regelmessig). Det finnes en rekke dietter og treningsplaner som lover raskt vekttap og reduksjon av kroppsfett. Den beste måten å miste kroppsfett raskt er gjennom en kombinasjon av diett, trening og små livsstilsendringer.

Ha et sunt og balansert kosthold

Spis sunne og balanserte måltider hver dag. Hvis du hopper over måltider eller går for lenge uten å spise, kan det øke sulten og gjøre det vanskeligere å holde deg til dietten. Å spise regelmessig bidrar til å holde stoffskiftet oppe, noe som vil bidra til å redusere kroppsfett. Noen studier viser at når du hopper over måltider, kan du få for lite på næringsstoffer. I tillegg kan du bli for sulten, noe som kan føre til at du spiser for mye. Prøv å spise minst tre måltider daglig. Du må kanskje legge til en til to mellommåltider, spesielt hvis det er mer enn fire til fem timer mellom to måltider.

Redusere karbohydratinntaket

Begrens karbohydratinntaket. Noen karbohydrater er avgjørende for et sunt kosthold. Studier har imidlertid vist at lavkarbokosthold hjelper deg med å forbrenne fett raskere enn andre diettplaner. Karbohydrater finnes i mange forskjellige matvarer. Det er best å begrense karbohydrater fra mat som korn, siden næringsstoffene i kornmat kan finnes i andre matvarer. Du risikerer ikke å mangle viktige næringsstoffer i kostholdet ditt ved å begrense denne matvaregruppen. Fokusere på fiberrike, næringsrike karbohydrater som frukt, belgfrukter og grønnsaker. Unngå hermetiske eller frosne produkter med tilsatt sukker eller natrium. Hvis du velger å spise korn, velger du 100% fullkorn fremfor raffinerte korn. Helkorn er en mye bedre kilde til fiber enn raffinert. I tillegg viser noen studier hjertefordeler til dietter som er rike på fullkorn.

Øke proteininntaket

Øke proteininntaket. Protein gir kroppen din energi for å forbrenne kalorier. Et høyere proteininntak sammen med et lavere karbohydratdiett kan hjelpe deg med å forbrenne kroppsfett raskere enn andre diettplaner. Inkludere en proteinkilde ved hvert måltid. En porsjon er vanligvis omtrent tre til fire oz eller 1/2 kopp. Unngå fett kjøttpålegg. Velg magrere alternativer (som fjørfe, melkeprodukter med lite fett, belgfrukter eller magert storfekjøtt) når det er mulig. Dette vil hjelpe fettinntaket ditt, samt kontrollere kolesterolet ditt. Proteinshakes kan være en effektiv måte å øke proteininntaket i kostholdet ditt, men dette er vanligvis unødvendig med mindre du sikter mot store muskelgevinster.

Spis mer grønnsaker

Spis mer grønnsaker. Grønne grønnsaker gir kroppen din mye viktige vitaminer og mineraler. De er veldig lave på kalorier og veldig høye i en rekke næringsstoffer. Mørke bladgrønnsaker som grønnkål, sennepsgrønnsaker, spinat og sveitsisk chard inneholder mye fiber, vitamin A, vitamin K, vitamin C og en rekke B-vitaminer. I tillegg er det kjent at mørkegrønne grønnsaker har svært høye karotenoidverdier som antas å være en type antioksidant som hjelper til med å blokkere kreftceller. Begrense inntaket av blekfargede grønnsaker som isbergsalat, da de inneholder svært få næringsstoffer.

Drikk mye vann

Vann er viktig for at kroppen skal fungere. Når raskt vekttap er målet ditt, er tilstrekkelig hydrering nøkkelen. Du må skylle giftstoffer ut av kroppen, og vann er en viktig ingrediens i denne prosessen. Det hjelper også kroppens naturlige filter; leveren.
Den gjennomsnittlige personen bør drikke omtrent åtte til 13 kopper vann om dagen. Hvis du trener, anbefales det at du drikker ytterligere to kopper vann. Dette vil variere avhengig av intensiteten på treningen. Når du øker treningsmengden og intensiteten på treningen, øker du også risikoen for dehydrering.

Trene regelmessig

Start å trene med lavintensiv trening. Det vil gjøre det enklere å begynne å trene. I tillegg har studier vist at du forbrenner flest kalorier fra fett med øvelser med lav intensitet. Prøv å få 20–30 minutter med fysisk aktivitet med lavere intensitet hver dag.
Trening med lav intensitet vil ikke føre til at pulsen øker betydelig. Hvis du enkelt kan fortsette en samtale, er det lav nok intensitet. Din hjertefrekvens for en trening med lav intensitet bør være rundt 50-60% av makspuls. Alt fra en rask spasertur til å klippe plenen kan være en aktivitet med lite intensitet. Inkluder slike aktiviteter i din daglige rutine i en uke eller to før du går videre.

Relaterte artikler:

Hvordan forbrenne fett fortest mulig

Beste måte å forbrenne fett

Om forfatteren