Hvordan få lavere fettprosent

Når du prøver å å gå ned i vekt, kan du gjennomføre sunne livsstilsendringer som vil hjelpe deg med å få en lavere fettprosent.

Hvordan få lavere fettprosent

Kostholdet ditt bør tilpasses etter hvor aktiv du er hver dag, i stedet for å spise den samme mengden mat uansett hva du gjør. Tenk på hva du gjør på denne dagen og hva slags drivstoff du trenger. Proteiner, karbohydrater og fett er drivstoffet, og du bør ikke spise for mye, for hvis du gjør det, vil du lagre alt ekstra som kroppsfett. Hvis du mer en aktiv dag, kan det hende du trenger litt mer, men hvis det har vært en dag hjemme, bør du ikke ha i deg søtsaker, sjokolade, chips eller annen usunn mat som har liten næringsverdi.

Finn din form for aktivitet

Enhver form for trening vil hjelpe. For mange mennesker handler det om å bare bruke litt mer tid på å være aktiv. Det å bryte en inaktiv livsstil er kanskje et viktigste du kan gjøre. Selv om du bare kan gå en 20 minutter på ettermiddagen før middagen hver dag, vil det være en positiv ting.

Hvis du har kort tid og vil maksimere effekten av treningen, kan HIIT intervaller være veien å gå. Det er bevis på at HIIT gir mer høyere effekt med tanke på tiden du legger i treningen. Så hvis du bare har 20 minutter, kan du prøve å trene med høyere intensitet.

Trene sammen med noen

Det kan være nyttig å trene sammen med andre som ønsker en lavere fettprosent. Vurdere å bli medlem av en lokal idrettsklubb, eller bare finn noen andre med de samme interessene og målene som du har. Hvis du bare registrerer deg på et treningsstudio, må du være veldig motivert, og sannsynligheten er større for at du dropper ut etter en periode.

Bruk tid på måltidene

Det er ikke bra å hive innpå middagen eller andre måltider på 5 minutter foran TV-en. Det er ikke bra for fordøyelsen og absorpsjonen av næringsstoffene. Spis sammen med familien og og gjøre måltidet til en hyggelig sammenkomst. Å spise sakte reduserer sannsynligheten for at du overspiser.

Relaterte artikler:

Hvordan få ned fettprosent

Hvordan regne ut fettprosent

Om forfatteren

Legg inn kommentar