Hvordan få flat mage uten å trene

Noen enkle justeringer kan gi deg flatere mage og sunnere vaner, uten å ty til farlige slankemetoder som på sikt kan få deg opp, ikke ned i vekt.

Legg deg tidligere

Å legge deg litt tidligere hjelper deg ikke bare med å unngå snacks sent på kvelden. Å få for lite søvn bremser kroppens stoffskifte. Derfor bør du få minst sju timer søvn hver natt.

Ikke hopp over måltider

Et annet stoffskiftefremmende tips: Spis hver tredje til fjerde time, og ikke hopp over frokosten. Forskning viser at folk som dropper, opplever en økning i et sultrelatert hormon senere på dagen. Vanlige snacks (som skal inneholde fiberfylte, komplekse karbohydrater og protein) vil holde deg mett og bidra til at kroppen din forbrenner kalorier jevnt.

Drikk mer vann

Å være dehydrert får kroppen til å holde på vann, og kan føre til at kroppen kan holde opptil fire kilo overskudd rundt magen. Ha som mål å drikke minst åtte kopper vann eller andre væsker (uten sukker) daglig.

Spis mer mat med høyt vanninnhold

Matvarer med høyt vanninnhold som frukt og grønnsaker vil gjør deg mett raskere.

Drikk kaffe

Kaffe er et naturlig (mildt) vanndrivende middel, som hjelper deg med å eliminere overflødig vann i kroppen.

Snack på nøtter

Forskning har koblet å spise nøtter med å ha en smalere midjeomkrets. Nøtter er rike på enumettet fett, noe som gjør dem til et mer tilfredsstillende valg enn kaker. Sørg for at du holder deg til de usaltede nøttene, og husk at en porsjon handler om en liten håndfull.

Ha melk til frokosten

Hell melk med lavt fettinnhold på frokostblandingen. Kosthold med mye kalsiumholdig mat har vært knyttet til sunnere kroppsvekt.

Spis saktere

Du bør tygge hver matbit minst 10 ganger før du svelger. Kroppen må jobbe hardt for å bryte ned mat i mage og tarm, noe som kan føre til mer gass og fordøyelsesbesvær, hvis du ikke tygger maten skikkelig.

Gå tur

Prøv å legge inn en 30 minutters spasertur daglig. Økningen i stoffskiftet vil hjelpe deg å forbrenne magefett mer effektivt.

Prøv yoga

KAMPANJER HOS MILRAB |

Selv om yoga ikke er hard aerob trening, har det likevel mange fordeler for magen. Noen yogaøvelser daglig vil stramme og tone magen din på bare minutter.

Relaterte artikler:

Hvordan få flat mage fort

Trening for magen

Om forfatteren