Hvordan bli kvitt fyllesyke

Tid er den eneste sikre kuren mot fyllesyke. I mellomtiden er det noen ting du kan gjøre for å føle deg bedre. Hvordan bli kvitt fyllesyke?

  • Fyll vannflasken. Nipp til vann eller fruktjuice for å forhindre dehydrering. Motstå enhver fristelse til å behandle bakrusen din med mer alkohol. Det vil bare få deg til å føle deg verre.
  • Ta en matbit. Mat, som toast og kjeks, kan øke blodsukkeret og få magen til å roe seg ned. Buljongsuppe kan bidra til å erstatte tapt salt og kalium.
  • Ta en smertestillende. En standarddose av et reseptfritt smertestillende middel kan lette hodepinen, og hvis du regelmessig drikker for mye alkohol, kan paracetamol (Tylenol, andre) forårsake alvorlig leverskade selv i doser som tidligere antas å være trygge.
  • Gå tilbake til sengs. Hvis du sover lenge nok, kan bakrusen din være borte når du våkner.

Alternativ medisin

Foreslåtte alternative kurer for bakrus florerer, men studier har ikke funnet noen naturlige midler som konsekvent forbedrer bakrussymptomer. Snakk med legen din før du prøver alternativ medisin. Husk at naturlig ikke alltid betyr trygt. Legen din kan hjelpe deg med å forstå mulige risikoer og fordeler før du prøver en behandling.

Relaterte artikler:

Hvordan bli kvitt alkoholabstinenser

Kortison og alkohol

Referanser

Om forfatteren