Hvordan bli god i fotball

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Fotball er en av verdens mest populære idretter, med millioner av spillere på alle nivåer fra barn ungdom til profesjonelle. Lær mer om hvordan bli god i fotball.

Å mestre spillet tar mange år med trening og praksis, for spillere med høye ferdighetsnivåer med muligheter til å konkurrere på videregående, høyskole- og profesjonelt nivå. Å forbedre seg i løpet av en uke er vanskelig. Du kan imidlertid gjøre fremgang – spesielt på grunnleggende områder, som være et utgangspunkt for fremtidig suksess.

Hvordan bli bedre i fotball på en uke

  • Løp kontinuerlig hver av de første seks treningsdagene dine. Alternativ trening for utholdenhet – som tar deg gjennom løpet av 90 minutters konkurranse – og korte hastighetsutbrudd. Tre dager med å løpe 5 km eller mer, sammen med spurter på de andre tre dagene og en hviledag, kan være effektivt.
  • Ha kontroll på fotballen mens du løper opp og ned på banen. Dette ferdighetssettet er kjent som dribling, og er en veldig viktig ferdighet for fotballspillere. Bli komfortabel med ballen mens du beveger deg opp og ned på banen ved å øve.
  • Øk kraften din ved å øve på straffesparkene dine. Spillere som scorer ofte på straffespark kan være en ressurs for ethvert fotballag. Ta 50 straffespark hver dag, og jobbe med å få kontakt med ballen på innsiden av foten og plassere den i mål.
  • Passe fotballen frem og tilbake gjentatte ganger med en partner, og lær å slå ballen til partneren din rymtisk mens du løper nedover banen. Dette kan være avgjørende for å skape scoringssjanser.
  • Chip ballen opp i luften til partneren din, og lær å lobbe med ball høyt over forsvarere i trange rom. Denne ferdigheten kan utvikles på relativt kort tid og er viktig for å hjelpe spillet ditt til neste nivå.
  • Studere det grunnleggende i lagforsvar, som å rydde ballen unna og markere, og la disse ferdighetene bli en del av ditt eget spill.

Tips

Å øve med en partner – eller enda bedre, et lag – lar deg ha det gøy og teste ferdighetene dine mot andre spillere som har lignende mål. Fokusere øvelsene dine på det grunnleggende for å sikre maksimal produktivitet.

Relaterte artikler:

Egentrening fotball

Hurtighetstrening fotball

00
Months
00
Days
00
Hours
00
Minutes
00
Seconds

Om forfatteren

-50%

SOMMER-SALG!

PÅ EN MENGDE

SOMMERVARER!