Hvor raskt løper du

0
841
Hvor raskt løper du

Bruk SpurtCompare ekvivalenskalkulator for å estimere hvor raskt du må løpe på ulike distanser, basert på en distanse du har løpt.

Hvordan bruke SpurtCompare

SpurtCompare ekvivalenskalkulator estimerer farten på en rekke distanser, med en utgangspunkt tid på en bestemt distanse. Kalkulatoren regner ut i prosent hvor mye raskere verdensrekorden er, sammenlignet med tiden du har brukt på den aktuelle distansen.

Artikkelen fortsetter under annonsenSpurtCompare

Legg inn distanse, kjønn og tiden du brukte på distanse. Klikk ‘Enter’ eller ‘Shift’ for estimere ekvivalent fart på en rekke distanser. Felter med timer, minutter og sekunder som ikke har verdien 1-9, må ha verdien ‘0’.

Løper du 10 km på 42 minutter, tilsvarer det en gjennomsnittshastighet på 4;12 per km eller 14,3 km/h. Ekvivalent tid og hastighet for 5 km vil være en tid på 20:10, og en gjennomsnittshastighet på 4:02 per km eller 14,9 km/h.

Hvor raskt løper du

Når du har kalkulert tiden på distansen du har løpt, kan du se din fart i prosent av verdensrekorden på distansen. Løper du 10 km på 42 minutter, er verdensrekorden på distansen 62,6 prosent raskere (menn), og 69,7 prosent raskere (kvinner).

Relaterte artikler:

Kalkulator for ekvivalente løpstider
LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her