Hvor raskt løper du

0
1055
Hvor raskt løper du


HØSTSALG!

Opptil 

23%

rabatt!Bruk SpurtCompare ekvivalenskalkulator for å estimere hvor raskt du må løpe på ulike distanser, basert på en distanse du har løpt.

Hvordan bruke SpurtCompare

SpurtCompare ekvivalenskalkulator estimerer farten på en rekke distanser, med en utgangspunkt tid på en bestemt distanse. Kalkulatoren regner ut i prosent hvor mye raskere verdensrekorden er, sammenlignet med tiden du har brukt på den aktuelle distansen.

SpurtCompare

Legg inn distanse, kjønn og tiden du brukte på distanse. Klikk ‘Enter’ eller ‘Shift’ for estimere ekvivalent fart på en rekke distanser. Felter med timer, minutter og sekunder som ikke har verdien 1-9, må ha verdien ‘0’.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-life

30%

PÅ ALT FRA

NORDIC!Løper du 10 km på 42 minutter, tilsvarer det en gjennomsnittshastighet på 4;12 per km eller 14,3 km/h. Ekvivalent tid og hastighet for 5 km vil være en tid på 20:10, og en gjennomsnittshastighet på 4:02 per km eller 14,9 km/h.

Hvor raskt løper du

Når du har kalkulert tiden på distansen du har løpt, kan du se din fart i prosent av verdensrekorden på distansen. Løper du 10 km på 42 minutter, er verdensrekorden på distansen 62,6 prosent raskere (menn), og 69,7 prosent raskere (kvinner).

Relaterte artikler:

Kalkulator for ekvivalente løpstider

Annonse fra X-LIFESX-erfit Indoor 200 er en stødig og solid spinningsykkel for deg som ønsker å komme i form!