SKOBONANZA!

OPPTIL 40%

RABATT

ALT FRA FRITIDSSKO, LØPESKO, TIL FJELLSTØVLER


HØSTKUPP!

Hvor mye må du trene for å gå ned 2 kg i uka

Dietter og slankekurer lover deg gull og grønne skoger med tanke på hvor mye du kan gå ned i vekt. Hvor mye mindre kalorier, og hva må du trene for å gå ned 2 kg i uka?

Hvor mange kalorier tilsvarer 1 kg vektreduksjon?

Kaloribehov per kilo varierer etter aktivitetsnivå, med folk trenger vanligvis mellom 24 og 30 kalorier per kghvis de er stillesittende, 28 til 34 kalorier per kg hvis de er moderat aktive, og 32 til 36 kalorier per kg hvis de er veldig aktive. Kvinner er i den nedre delen av dette området, og menn er i den øvre delen. Dette betyr at personer trenger et sted mellom 26,4 og 39,6 kalorier per kilo for å opprettholde vekten, avhengig av kjønn og aktivitetsnivå. For å miste 1 kilo kroppsvekt, må du opprette et underskudd på omtrent 7 700 kalorier. Det betyr at du må ha et kaloriunderskudd på 15 400 kalorier for å gå ned 2 kg i uka!

Rapid Burn er en av markedets mest solgte kosttilskudd for fettreduksjon

Hvor mye må du trene for å gå ned 2 kg i uka?

En kalorikalkulator kan gi deg et estimat på hvor mye du må trene innenfor en bestemt aktivitet for å gå ned ønsket antall kilo. For gå ned 15 400 kalorier, vil det kreve enormt mye trening i løpet av en uke. La oss finne ut hvor mye du må løpe med moderat intensitet for å gå ned 2 kg i uka.

Legg inn hvor mye du veier i kalkulatoren under, og velg Løping (moderat intensitet). Deretter må du legge inn hvor mye du må trene i antall minutter for å oppnå ønsket reduksjon i kalorier, altså 15 400 kcal.

Hvis du løper i 500 minutter med moderat intensitet, vil det tilsvare et kaloriforbruk på omtrent 7867. Ganger vi det med 2, får vi 15 734 kcal, litt mer enn det vi skulle, men la gå. Det betyr at du må trene i underkant av 1000 minutter hver uke for å forbruke 15400 kalorier. Det betyr at du må løpe med moderat intensitet i omtrent 16 timer i uka. Så mye er det kun eliteutøvere som trener, og veldig, veldig få supermosjonister.

Slankekurer som lover deg å gå ned 2 kg i uka

Det finnes nok av dietter og slankekurer som gir deg lovnader om å gå ned 2 kg i uka. Du kan få lovnader om å gå ned 5 kg på en uke, eller gå ned 10 kg på 1 måned. Hvis du ser på hva du faktisk på kutte ned på av kalorier i løpet av en uke, for å gå ned 1 kg, betyr det at du må kutte ned 1100 kalorier per dag, eller dobbelte dersom du skal gå ned 2 kg i uka. Det er en umulig oppgave uten å sulte seg, og du vil med nærmere 100 prosent sannsynlighet gå like raskt opp igjen. Det eneste fornuftige og sunne alternativet for deg når du skal gå ned i vekt, er å begynne å trene regelmessig og spise sunt og balansert. Det kan gi deg en gradvis og sunn vektreduksjon, uten at du trenger å sulte og med mye høyere sannsynlighet for at du skal greie å opprettholde vekten.

Relaterte artikler:

Hvordan gå ned i vekt fort på en sunn måte

Hvordan gå ned i vekt på en uke

Om forfatteren

Legg inn kommentar

HØSTKUPP!

Av Spurt

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

ALT FRA FRITIDSSKO, LØPESKO TIL FJELLSTØVLER!