OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

+10% EKSTRA MED RABATTKODE OK10

*SPAR 20% PÅ ALLE JAKKER MED KODEN JAK20


20-50% RABATT!


Hvor mye kan man gå ned i vekt på en uke

Hvis du vil gå ned mest mulig i vekt på en uke, må du følge en effektiv plan. Dette er ikke er en langsiktig løsning, men kan gi deg kickstarten du trenger.

Denne planen anbefales ikke hvis du har hatt spiseforstyrrelser som anoreksi.

Redusere inntak av karbohydrater

Å redusere karboinntaket kan føre til en betydelig mengde vekttap, både fra kroppsfett og overflødig vannvekt. Å spise mer protein hjelper også.

Spis hele matvarer og kutt ut prosessert mat

For å hjelpe deg med å oppnå målet om gå ned mest mulig, bør du prøve å spise bare hele matvarer i løpet av denne uken. Basere det meste av kostholdet ditt på magert protein og lavkarbo-grønnsaker.

Redusere kaloriinntaket

Å redusere kaloriinntaket er en viktig faktor for vekttap. Du må kanskje gjøre dette aggressivt for å gå ned så mye vekt på bare en uke.

Styrketrening og HIIT intervaller

Å løfte vekter og gjennomføre HIIT intervaller med høy intensitet er blant de beste måtene å gå ned i vekt og tømme muskelglykogenlagre. De kan også øke metabolismen din og gi andre fordeler.

Øke den daglige aktiviteten

Å øke den daglige aktiviteten er en fin måte å forbrenne ekstra kalorier og miste mer vekt på.

Periodisk faste

Periodisk faste er en utmerket metode for å redusere kaloriinntaket og gå ned i vekt.

Unngå vannretensjon

Andre måter å miste vannvekten inkluderer å supplere med løvetannekstrakt, drikke kaffe og unngå mat du er intolerant mot.

Ved å optimalisere kostholdet og treningsregimet ditt, kan du miste en stor mengde vekt på bare en uke. Selv om dette ikke vil være rent fetttap, kan det gi deg en kickstart og motivasjonen du trenger for å følge et mer bærekraftig kosthold. Du trenger ikke å følge alle disse trinnene, men jo flere du bruker, jo mer vekt vil du miste. Husk at folk som går på “krasjdietter” ofte ender opp med å få all vekten tilbake når de er ferdige. Når uken er over, bør du gå over til en mer bærekraftig plan, slik at du kan fortsette å gå ned i vekt og opprettholde vekten.

Relaterte artikler:

Lavkarbo diett meny

Ekstrem diett 1 uke

Om forfatteren

Legg inn kommentar


20-50% RABATT!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!