Hvor mye forbrenner du med å gå tur

0
237
Hvor mye forbrenner du med å gå tur
AnnonseGratis mobilabonnement - IceJunior 1 GB - 0,-/mnd

Hvor mye du forbrenner når du går tur henger sammen med blant annet hvor lenge du går og hvor mye du veier. Bruk en kalorikalkulator for å estimere ditt kaloriforbruk når du går tur!

Hvor mange kalorier trenger jeg?

Hvor mange kalorier du trenger i løpet av en dag, vil blant annet avhenge av kjønn, alder, vekt og hvilket aktivitetsnivå du har i løpet av en dag. Kroppen trenger et minimum av kalorier for å opprettholde livsviktige livsfunksjoner (BMR). Det reelle antallet kalorier du trenger, vil avhenge av ditt aktivitetsnviå (CPM). Legg inn data i kalorikalkulatoren under for å estimere ditt kaloriforbruk i løpet av en dag.

Hvor mange kalorier du forbrenner med å gå tur

For å finne ut hvor mange kalorier du forbrenner når du går tur, kan du bruke en kalorikalkulator som gir deg et estimat basert på aktivitet og kroppsvekt, og hvor lenge denne aktiviteten pågår i tid. Du kan velge om du vil gå tur med lav eller moderat intensitet, eller om du går med barnevogn. Velg aktivitet som passer for deg.

Legg inn vekt, aktivitet og hvor lenge aktiviteten pågår i antall minutter for å beregne ditt kaloriforbruk.

Veier du 65 kg og går tur med moderat intensitet i 60 minutter, kan det tilsvare et kaloriforbruk på omtrent 260 kcal.

Kalorikalkulatoren gir deg et estimat

Resultatene BMR kalkulatoren og kalorikalkulatoren gir deg vil aldri være helt nøyaktige. For å å ha god kontroll på inntak og uttak av kalorier, bør du trene regelmessig og ha et sunt og variert kosthold. Det vil gi deg den beste balansen mellom hva du får i deg av kalorier og hva du forbrenner.

Relaterte artikler:

Hvor mange kalorier er 10000 skritt?

Hvor mange kalorier trenger jeg

Annonse fra ICEJubileumstilbud! Få 1.500 kr i rabatt på Apple Iphone!

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Vennligst skriv inn din kommentar!
Vennligst skriv inn navnet ditt her