Hvor mange skritt om dagen

0
1312
Hvor mange skritt om dagen
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE

7 990,-

5 990,-

X-ERFIT

RUN 100 TREDEMØLLE!

SPAR KR 2000,-Lær mer om hvor mange skritt du bør ha om dagen, og hvordan du kan beregne antall skritt om til kilometer eller meter for å vite noe om hvilken distanse du har tilbakelagt.

Hvor mye du bør være i aktivitet hver dag

Det viktigste trenger ikke nødvendigvis være hvor mange skritt du går hver dag, men heller at du er i aktivitet på en eller annen måte 30-60 minutter hver dag. Med hvilken intensitet du holder deg i aktivitet er en kanskje enda viktigere faktor for at du skal holde deg i form. Likevel, det kan være en motivasjonsfaktor å kunne telle hvor mange skritt du kan ta i løpet av en dag, og da kan det være interessant å vite noe om med hvilken lengde i km eller meter, skrittene du tar tilsvarer. Det kan du enkelt estimere med SpurtStep, en skrittkalkulator som raskt og enkelt beregner hvor mange kilometer eller meter x antall skritt tilsvarer.

Beregne skritt i km

Legg inn antall skritt du har tatt i løpet av en dag, og kalkulatoren konverterer antall skritt til km.

Beregne skritt i meter

Ønsker du å måle skritt i meter? Legg inn antall skritt i kalkulatoren nedenfor, og du får beregnet hvor mange meter skrittene tilsvarer.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Hvor mange skritt om dagen

Det blir ofte operert med at 10000 skritt om dagen skal være optimalt for å holde seg i form, men det er ingen forskning som tilsier at akkurat dette antallet skritt være det beste. Ha heller fokus på å gjennomføre noe aktivitet i løpet av dagen som får opp pulsen. Det må ikke være løping, men kan være noe så enkelt som å gå en tur i raskt tempo, eller gå i trapper.

Relaterte artikler:

SpurtStep

Annonse fra MILRAB