Hvor mange skritt bør man gå hver dag

0
373
Hvor mange skritt bør man gå hver dag
Artikkelen fortsetter under annonsen fra X-LIFE
X-LIFE.NO gir deg alt du trenger av treningsutstyr!

ALT AV UTSTYR TIL

HJEMMETRENINGEN!

OPPTIL 40% RABATT!

Lær mer om hvor mange skritt man bør gå hver dag, og hvordan du enkelt kan regne ut hvor mange skritt du går med SpurtStep skrittkalkulator.

Hvor mange skritt hver dag

Det er mye fokus på hvor mange skritt man bør ha hver dag, for å holde seg i god form. Hvor mange skritt du går hver dag sier noe om aktivitetsnivået ditt, men ingenting om med hvilken intensitet du har gjennomført aktiviteten. Å telle antall skritt du går hver dag kan være god motivasjon for å holde seg i aktivitet, og det å ha som mål å øke antall skritt, vil være positivt. Men det bør i tillegg være fokus på å få opp intensiteten på en del av aktiviteten som gjennomføres hver dag. Det kan du enkelt få til ved å gå i trapper eller gå turer der du øker intensiteten i deler av eller hele gåturen.

Gå turer i kupert terreng

Å turer i kupert terreng kan være en effektiv måte å få opp pulsen, i tillegg til å nå målsetningen din om et visst antall skritt hver dag. La terrenget bestemme hvilken puls du skal gå med. Gå roligere med lavere puls i de enkle partiene av løypa, og la pulsen gå naturlig opp i motbakkene.

Bruk SpurtStep for å beregne hvor mange skritt du går

SpurtStep skritteller gjør det enkelt å gjøre om antall kilometer du går om til skritt. Legg inn antall skritt i skrittkalkulatoren under for å seg hvor mange skritt det tilsvarer.

Artikkelen fortsetter under annonsen fra MILRAB

HØSTSALG!

OKTOBERFEST HOS MILRAB

SPAR

OPPTIL

40%!


Hvor mange skritt bør man gå hver dag

Fra å ha et ensidig fokus på hvor mange skritt du bør gå hver dag, bør du i tillegg tenke over med hvilken intensitet du gjennomfører forskjellige aktiviteter. Å ha som mål å gå et visst antall skritt hver dag, kan være meget bra motivasjon for å opprettholde ditt aktivitetsnivå. Ha i tillegg mål om å variere med hvilken intensitet du gjennomfører forskjellige aktiviteter i løpet av en dag.

SpurtStep

Gå tur som trening

Annonse fra X-LIFE

HØSTSALG!

OPPTIL

45%

RABATT!