Hvor mange km er 10000 skritt

0
139
Hvor mange km er 10000 skritt
Foto: Adobe Stock
Artikkelen fortsetter etter annonsen fra MILRAB

SOMMERNORGE!

400+ TILBUD!

Trenger du litt ekstra inspirasjon for å gå enda mer i dag? Hva med å gå 10000 skritt eller mer hver dag? Hvor mange km er egentlig 10000 skritt?

Hva er de helsemessige fordelene med å gå?

Den lange listen over helsemessige fordeler med å gå er imponerende. Å gå hver dag kan øke kardiovaskulær kondisjon, styrke bein, redusere overflødig kroppsfett og øke muskelkraften og utholdenheten. Det kan også redusere risikoen for å utvikle tilstander som hjertesykdom, type 2 diabetes, osteoporose og noen kreftformer. Og det er ikke bare kroppen din som har fordeler – måten du tenker og føler på endres også. Moderat trening som å gå kan gi deg et bedre humør, forbedre konsentrasjonen og bidra til å håndtere og lindre angst og stress.

Hvis du synes det er for vanskelig å gå i 30 minutter i en økt, begynner du med korte perioder (10 minutter) gjennom dagen og bygger deg gradvis opp derfra. For å gjøre treningen mer motiverende, kan du investere i en skritteller eller pulsklokke som registrerer skritt. Første mål kan være å gå 10000 skritt om dagen.

Hvor mange km er 10000 skritt?

Distansen tilbakelagt ved en gitt skrittlengde kan være 0,762 meter eller 2,5 fot. Selv om skrittlengde vil variere fra person til person, kan det likevel være nyttig å kunne beregne hva antall skritt på en skritteller tilsvarer i km.

Artikkelen fortsetter etter annonsen fra X-LIFE


Legg inn antall skritt fra skrittelleren, og kalkulatoren vil automatisk beregne hvor mye det tilsvarer i km.

Relaterte artikler:

SpurtStep

Gå tur som trening

Annonse fra MILRAB

GRATIS BYTTE I 30 DAGER!