HØSTSALG!

PÅ KLOKKER, BRILLER, SKO OG TURFAVORITTER!

OPPTIL 50%


Hvor mange kilometer løper du i uka?

Hvor mange kilometer løper du i uka? Hvilken treningsmengde har du i løpet av en uke, og hvor mye og hvor raskt øker du treningsmengden med tanke på ditt formnivå?

En gradvis økning i treningsmengde og intensitet

Du må være tålmodig når du trener deg opp for å nå ditt fulle potensial. Hvor mye trening som skal til handler mye om å ha en gradvis økning i treningsmengde og intensitet. Kroppen trenger en gradvis tilvenning til mengde og intensitet for å tåle treningsbelastningen. hvor mye trening som skal til, og hvor lang tid det tar vil variere fra individ til individ. To personer kan bli like gode, og likevel ha betydelige variasjoner i hvor mye de trener.

Hvor lenge bør du trene

Mange som trener løping er opptatt av hvor mange kilometer de kan loggføre i løpet en uke eller måned, det kan være greit med tanke på å få en oversikt over treningsmengde, og hvor mye du øker treningsmengden over en gitt periode. Faren med å utelukkende å streve etter stadig flere kilometer, er at du raskt kan overskride grensen for hva kroppen din faktisk tåler. Vår erfaring er at det å heller fokusere på hvor lenge man bør trene, kan tone ned jaget etter en stadig økende treningsmengde.

Trener du etter antall kilometer eller hvor lenge du trener? Passer du på å ha en gradvis økning i treningsmengde og intensitet som er i takt med hva kroppen til enhver tid trenger?

Relaterte artikler:

Hvor lenge bør man trene

Hvor ofte bør man trene i uken

Om forfatteren

Legg inn kommentar

SISTE SJANSE!


HØSTKUPP!

SISTE SJANSE!

SKOBONANZA!

OPPTIL 40% RABATT

ALT AV FRITIDSSKO, LØPESKO OG FJELLSTØVLER!