20-50% RABATT!OPPTIL 50%

PÅ ALT AV BRILLER, SKO, SEKKER OG TURFAVORITTER!

HØSTKUPP!

Hvor mange kalorier trenger jeg for å gå ned i vekt

Hvor mange kalorier du trenger for å gå ned i vekt avhenger av flere faktorer, inkludert høyde, nåværende vekt, aktivitetsnivå og metabolsk helse.

Hvor mange kalorier trenger jeg for å gå ned i vekt?

Den gjennomsnittlige kvinnen trenger å spise rundt 2000 kalorier per dag for å opprettholde vekten, og 1500 kalorier per dag for å miste ett kilo vekt per uke. Den gjennomsnittlige mannen trenger 2500 kalorier for å opprettholde, og 2000 for å miste ett kilo vekt per uke. Dette avhenger imidlertid av flere faktorer. Disse inkluderer alder, høyde, nåværende vekt, aktivitetsnivå, metabolsk helse og flere andre.

Hva er kalorier?

En kalori er en enhet som måler energi. Kalorier brukes vanligvis til å måle energiinnholdet i mat og drikke. For å gå ned i vekt, må du spise færre kalorier enn kroppen din forbrenner hver dag.

Hvordan redusere kaloriinntaket uten å sulte deg selv?

Kalorier er ganske enkelt et mål på energi. Det er et kjent faktum at for å gå opp i vekt, trengs det flere kalorier inn i kroppen din enn de som forlater den. Målet er å skape et kaloriunderskudd du kan leve med. Når det er sagt, er det vanligvis ikke en bærekraftig måte å gå ned i vekt på å kutte kalorier uten å ta hensyn til maten du spiser. Selv om det fungerer for noen mennesker, ender de fleste opp utsultet og til slutt gir opp kostholdet. Av denne grunn er det sterkt anbefalt å gjøre noen få andre permanente endringer for å hjelpe deg med å opprettholde et kaloriunderskudd på lang sikt uten at du føler deg sulten.

Her er 5 evidensbaserte kostholds- og livsstilsendringer som har vist seg å hjelpe mennesker med å gå ned i vekt.

Spis mer proteiner

Å øke proteininntaket ditt kan øke metabolismen, bekjempe sug etter mat og redusere appetitten betydelig. Dette kan føre til automatisk vekttap.

Unngå drikke som er tilsatt sukker

Det er viktig å unngå sukkerholdig brus og fruktjuice, da flytende sukker er det mest fetende aspektet i det vestlige kostholdet.

Drikk mer vann

Studier har vist at drikkevann kan øke metabolismen. Å drikke det en halv time før måltider kan hjelpe deg med å spise færre kalorier.

Aerob trening og styrketrening

Å løfte vekter er viktig, ettersom det reduserer tap av muskler og forhindrer at stoffskiftet går tregere.

Redusere inntak av karbohydrater

Å kutte karbohydrater kan hjelpe vekttap ved å redusere appetitten og få deg til å spise færre kalorier.

Relaterte artikler:

Hvor ofte bør man trene for å gå ned i vekt

Hvor mange kilo kan man gå ned på en uke

Om forfatteren

Nytt sosialt nettverk for skilte og single foreldre


INNSPURT!

Av Spurt

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

OPPTIL 70%

RABATT!

HØSTKUPP!

20-50% RABATT!

INNSPURT!

20-50% RABATT!